SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yardım Sevenlerin Desteğiyle

A- A+ PAYLAŞ

Yardım Sevenler Derneği Malatya Şubesi tarafından İMKB Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nin ana sınıflarının iç dizaynı ve donatımları yapıldı.

İMKB Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde Yardım Sevenler Derneği tarafından tüm donatımı yapılan anasınıfının açılış törenine Milli Eğitim Müdür Vekili Numan Örnek, Yardım Sevenler Derneği Şube Başkanı Emine Taşçı, İMKB Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Aliye Bilek ile dernek yöneticileri ve üyeleri katıldılar.

Yardım Sevenler Derneği Şube Başkanı Emine Taşçı, Türkiye'nin ilk sivil toplum kuruluşu olduklarını söyleyerek, "81. kuruluş yıl dönümü nedeniyle derneğimiz 81 ilde 81 anasınıfı kampanyası başlatmıştı. Biz de Malatya'da bu anaokulunu yaptırarak kampanyaya katıldık. Türkiye genelinde 150 tane anaokulu yapıldı. Her yıl eğitim faaliyetleri ile sesimizi duyuruyoruz. 5 martta Malatya'da bin kadın ile toplantı yaptık. Biz ilimizin ve ülkemizin tüm sorunlarıyla ilgilenmeye çalışıyoruz. Tüm desteği eşlerimiz, yakın dostlarımız ve hayırseverlerden alıyoruz" dedi.

Milli Eğitim Müdür Vekili Numan Örnek de Yardım Sevenler Derneği Şubesi'ne teşekkür ederek, eğitimin hayatın her alanında olması gerektiğini söyledi.

Açılışın ardından Yardım Sevenler Derneği Şubesi yönetici ve üyesi kadınlar, beraberinden getirdikleri hediyeleri anasınıfındaki öğrencilere dağıttılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız