SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yardım Teşekkürü

A- A+ PAYLAŞ
 
Kurşunlu ve Çevre Köyleri Sosyal Dayanışma Derneği tarafından, Ramazan Ayı'nda gıda yardımı yapanlara teşekkür belgesi verildi. 
 
Dernek Başkanı Veysel Yaşar yaptığı konuşmada, "Kurşunlu ve Çevre Köyleri Sosyal Dayanışma Derneği'nin kuruluşunda emeği geçen, katkı sunan başta dernek kurucuları olarak eski ve yeni yönetimde görev alan değerli arkadaşlarımıza, hemşehrilerimize Yönetim Kurulu adına teşekkür ediyorum. Diğer yandan bu yıl Ramazan ayında derneğimiz aracılığıyla ihtiyaçlılara gıda paketleri köylerimize kadar ulaştırıldı. Bu gıda paketlerini temin eden esnaflarımızı, bürokratlarımızı, hayırseverlerimizi aramızda görmek bizleri mutlu etmiştir. Vermiş olduğunuz maddi ve manevi destekler çok kıymetli. Birlik beraberlik adına örnek teşkil edecek güzel bir çalışma başlattınız. Bu duyarlılığı gösteren hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Yönetim kurulu olarak aldığımız karar gereği sizlere Teşekkür Belgesi takdim etmek istiyoruz. Bundan sonra da yardım ve desteklerinizi umuyor ve bekliyoruz "dedi. Yardım yapan hayırseverlere ve dernek kurucu üyelerine teşekkür belgeleri takdim edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız