SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yardım Yapanlara Plaket...

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:50:11
Yardım Yapanlara Plaket...
A- A+ PAYLAŞ

 Darendeliler Kültür Sağlık ve Eğitim Vakfı’nın (DASEV) mütevelli heyet toplantısı yapıldı ve vakıfa yardımda bulunanlara plaket verildi.

Toplantının birinci bölümünde, Malatya’nın Darende İlçesi’nde yardımda bulunan DASEV Başkanı Nazım Turgut’un konuşmasını müteakip, konuklara konuşmaları için söz verildi.

Konukların konuşmalarından sonra plaket töreni yapıldı. Nuri Çomu, Hasan Akgül, Ali Bilici, Sadi Sürenkök, Ali Hıradağ ve Vehbi Güzel’e DASEV tarafından hazırlanan plaketler törenle takdim edildi.

Daha sonra DASEV Gençlik Kolları Komitesi tarafından ayrıca hazırlanan plaketler, Nazım Turgut, İsa Özkan, Hasan Akgül, Nevzat Buyurgan, Nuri Çomu , Aysel Atilla ve Kadriye Güzel’e törenle takdim edildi.

Plaket töreninden sonra DASEV ikinci başkanı Nevzat Buyurgan, DASEV’in faaliyetleri ve hedefleri hakkında bilgi verdi.

Toplantının ikinci bölümünde, DASEV Mütevelli Heyet Toplantısının gündem maddeleri sıra ile görüşüldü.

Vakıf idare binası bağışında bulunan Hasan Akgül’e ve arsa bağışında bulunan Nevzat Buyrgan’a teşekkür edildi. Vakıfa gayrımenkul bağışı yapılması ve her hayırsever’in en az bir öğrenciye burs vermesi konusunda kurucuların ve bağış yapanların desteği talep edildi.

Adana’da inşa edilmesi planlanan DASEV Adana Konağı Sosyal Tesisleri için gerekli arsanın temini konusunda bürokratlardan ve siyasilerden destek istendi. Yıldıray Arıkan bu konuda kesin destek verdiğini beyan etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız