SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yardımcı Olacağım"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:47:12
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Ataköy Mahallesi’nin kadın Muhtarı Elif Gemici’yi ziyaret ederek , yeni görevinde başarılar diledi. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 30 Mart seçimlerinin ardından göreve gelen muhtarları ziyaret etti. Beraberinde Merkez İlçe Battalgazi Başkanı Abdulvahap Ayzabar, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Günnur Tabel, Yeşilyurt Belediye Meclisi Üyesi Orhan Tanataş ve il yöneticileriyle beraber Zaviye, Cemal Gürsel, Hacı Abdi, Paşaköşkü, Ataköy ve Şifa Mahallesi muhtarlarını ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

Ataköy Mahallesi ziyaretinde konuşan Kadın Muhtar Elif Gemici, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ağbaba ve beraberindekilere teşekkür etti.

“2 KADIN MUHTAR, SEVİNDİRİCİ”

Milletvekili Ağbaba ise yaptığı konuşmada “Malatya merkezinde 2 kadınımızın muhtarlığı kazanması sevindirici. Hem Ataköy Mahallesi Muhtarımız Elif Gemici’yi hem de Cevatpaşa Mahallesi Muhtarımız Selda Çilek’e yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Ben muhtarlıkları süresinde her konuda kendilerine yardımcı olacağım. Ataköy, güzel ve önemli mahallelerimizden biri. Ataköy’ün gelişebilmesi için elimizden geleni yapacağız"dedi.

“BORÇ ERTELENMESİNDE KATKIMIZ BÜYÜK”

“Sadece mahallelerimizin sorunlarını değil, TBMM’de Malatya’nın tüm sorunlarını gündeme getiriyorum” ifadeleriyle konuşmasına devam eden Ağbaba, daha sonra şunları söyledi: “Malatya’nın uğradığı haksızlığı -hukuksuzluğu gündeme getirmeye devam edeceğim. Muhalefet Milletvekili olarak yaptığımız şeyler önemli. Geçtiğimiz yıl üreticilerin borçlarının ertelenmesinde yaptığımız mücadelenin katkısı çok büyük. Bu yıl da zarar karşılanıncaya kadar konuyu gündemde tutmaya devam edeceğim. Kayısı, kiraz, üzüm, ceviz sadece üreticileri değil tüm Malatya’yı yakından ilgilendiriyor.Belediye Meclis Üyelerimizle, örgütümüzle beraber çalışacağız.Tüm Malatya’nın yanında olacağız. Muhtarlarımızla da geçmişte olduğu gibi sadece seçim zamanlarında değil her zaman birlikte olacağız.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız