SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yardımcı Olmaya Çalışacağız'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Ulvi Saran, Ticaret Borsası'nı ziyaret etti. Ziyarette Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Tahir Kalaycıoğlu, Vali Saran'a bir dosya sundu.

1 Temmuz 2009 tarihinde Malatya'da göreve başlaması nedeniyle Ticaret Borsası'nın kendisine yaptığı 'hoş geldiniz' ziyaretine karşılık iadeyi ziyarette bulunan Vali Uvi Saran, "Göreve başladığımız ilk günlerde Ticaret Borsası Başkanımız ve yönetimi beni ziyarete gelmişlerdi. İadeyi ziyaret tabirinde buradayız. Aynı zamanda Ticaret Borsası'nın faaliyet alanlarıyla ilgili bilgi alacağım. Fikir alış verişinde bulunacağım. Bazı sorunlar varsa, bizler de elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağız" dedi.

Vali Saran'a brifing şekilde dosya sunan Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Tahir Kalaycıoğlu, yaptığı konuşmada, "Sayın valimiz iadeyi ziyaret olarak buradalar. Her zaman sayın valimize kapımız açık" diyerek, genelde kayısı ağırlıklı çalışan Ticaret Borsası'nın kayısı'nın en iyi yere gelmesi için çaba gösterdiğini vurguladı.

Borsa Başkan Vekili Gürsel Özbey'in de yer aldığı ziyarette Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Tahir Kalaycıoğlu, Vali Saran'a faaliyetleriyle ilgili bir dosya sundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız