SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yardımcı Olun"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:23:02
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'nın Doğanşehir ilçesinin sanayi sitesinin 25 yıllık hayalleri, ödeme yapılmazsa gerçekleşemeyecek. 
 
AKP Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, Doğanşehir'i ziyaretlerinde Doğanşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Rıfat Topal’ı da ziyaret ederek şunları söyledi:
 
"Biliyorsunuz, ilçe sanayi sitesi artık raflara kaldırılmıştı. Bulup çıkartıncaya kadar neler çektiğimi ben bilirim. Şimdi bakanlık yüzde 30 luk katkı payı ödenmediği için iptal edecek. Yardımcı olun. Gerekirse kredi kullanın iptal olmasın yazık emektir. Doğanşehir’in kazancıdır. Bu proje iptal olursa Doğanşehir çok şeyler kaybedecek."
 
Rıfat Topal da yaptığı açıklamada, "Esnafımızın durumu iyi değil. Ayrıca bir çoğu 25 sene önce kooperatif kurulduğu için çoğu işi bırakmış, emekli olmuştur. Bu vesileyle esnafımızın birçoğunun kredi kullanmaya şartları da tutmuyor. Esnaf hakikaten zor durumda ama biz yine de esnaf ve sanatkarlar odası olarak elimizden gelen yardımı yapacağız. Bu hizmetin iptal olmasına müsaade etmeyeceğiz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız