SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yardımcısından Akın'a!.

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Akın, görev süresinin bitimine günler kala personeliyle vedalaşıyor. Belediyenin İmar ve Harita Müdürlükleri personeliyle bir yemekte biraraya gelen Akın'a, bu dairelerden sorumlu başkan yardımcısı Ekrem Özbey bir plaket verdi.

Konuya ilişkin Belediye Basın Bülteni şöyle:

"Belediye Başkanı H. Cemal Akın, Malatya Belediyesine bağlı İmar – Şehircilik Müdürlüğü ve Harita Müdürlüğü personeliyle yemekli toplantıda bir araya geldi.

12 Mart Perşembe günü gerçekleşen yemekli toplantıya Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ın yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcıları, bazı şirket ve daire müdürleri ile İmar – Şehircilik Müdürlüğü ve Harita Müdürlüğü personeli katıldı.

Yemekten sonra bir konuşma yapan Belediye Başkanı H. Cemal Akın, beş yıl içinde gerçekleştirdikleri önemli yatırım ve hizmetlerin temelinde belediye çalışanlarının büyük özveri ve emeğinin olduğunu söyledi.

Başkan Akın, “Alet çalışır el övünür diye bir deyim var. Göreve geldiğimizde Malatya’nın problemleri çözülünceye kadar uyku bize haram demiştik. Beş yıl içerisinde birçok hizmetler ürettik. Bu hizmetlerin ve çalışmaların üretilip, yapılmasında Malatya Belediyesi çalışanlarının emeği vardı. Daha fazla hizmet üretebilmek için, sizleri uyarabilmek için, içinizden üzdüğüm varsa haklarınızı helal ediniz. Sizin bana göstermiş olduğunuz bu sevgi emin olunuz yeniden seçilmekten daha fazla mutluluk veriyor. Bugüne kadarki başarılı çalışmalarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Yemekten sonra İmar İşleri ve Harita Planlama Müdürlüğü personeli adına Başkan Yardımcısı Ekrem Özbey tarafından, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a teşekkür plaketi verildi.

Başkan Yardımcısı Özbey, Belediye Başkanı H. Cemal Akın ile beş yıl boyunca çalışmaktan onur ve gurur duyduklarını söyledi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız