SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yardımcıyla Bile Görüşemedik"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:11:57
A- A+ PAYLAŞ
 
Dilek Beldesi’nde son yıllarda domuzların  tarla ve bahçelere zarar verdiği belirtilerek bunun çözümü isteniyor. 
 
Dilek Beldesi Aşağı Gölpınar Köyü’nde oturan  Hüseyin Gazi Karataş isimli şahıs sorunun çözümü için Valiliğe başvurdu. Karataş, Valiliğe başvurmadan önce konuyu İl Gıda Tarım ve Hayvancılık  Müdürlüğü’ne ilettiğini ancak kendisine  kurum olarak sadece domuz avı yapan vatandaşlara fişek yardımı yapabilecekleri yanıtının  verildiğini belirterek, “ Ben de Orman ve Su İşleri Bakanlığı 15.Bölge Müdürlüğü'ne gittim. Onlarda bizi Valiliğe yönlendirdiler. Bu kez Valiliğe dilekçe yazarak sorunun çözümünü istedim. İlgili Vali Yardımcısına dilekçemizi verdik ama onlar  dilekçemizi İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne havale etti. Ben bunun üzerine vali yardımcımız ile görüşmek istememe rağmen Vali Yardımcısı  görüşmeyi kabul etmedi. Bende konuya Valimize bildirmek istememe rağmen kurum dışında olması dolayısıyla görüşümedik” dedi.
 
Hüseyin Gazi Karataş, Valiliğe verdiği dilekçesinde Dilek’te en az 5 yıldır domuzların tarla ve bahçelere zarar verdiğini belirterek, olası bir insana saldırısının sorumlusunun kim olacağını ve domuzla mücadelenin hangi kurumun görevi olduğunu  sordu.
 
Karataş, sorunun çözümü için Malatya Belediyesi ile Adalet ve Kalkınma Partisi’ne  giderek  konuyu buralarda da dile getirdiğini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız