SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yardımımız Olabilir!'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un başkanı Mustafa Korkmaz'ın belediye başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret ettiği, Çakır'ın "ellerinden geldiği kadarıyla" Malatyaspor'a destek vereceklerini söylediği bildirildi.

Ziyarete ilişkin belediye basın bülteni şöyle:

"Geçtiğimiz ay yapılan olağanüstü kongrenin ardından Malatyaspor Kulüp Başkanlığına seçilen Mustafa Korkmaz Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret etti.

5 Temmuz 2010 tarihinde gerçekleşen ziyaret sırasında konuşan Malatyaspor Kulüp Başkanı Korkmaz, “Kongreden sonra Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’ı ziyaret etme imkanı bulamamıştık. Bugün bu ziyareti gerçekleştiriyoruz. Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’ın bundan önceki yıllarda Malatyaspor’a yaptığı yardımları biliyoruz. Bundan sonrada yardımlarına devam edeceğine inanıyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, kulüplerin bir kurumun yardımlarıyla değil kendi öz kaynaklarıyla ayakta durması gerektiğini belirterek, “Yeni yönetimin ve başkanın Malatyaspor için hedefleri var. İnşallah bu arzuladıkları hedef1ere ulaşırlar. Malatyaspor’un içinde bulunduğu bu sıkıntılı dönemden kurtulmasını bizler de istiyoruz. Yeni Malatya Spor olsun Malatayspor olsun artık kulüpler kendi ayakları üzerinde durmalı. Bir kurumun yardımlarıyla kulübün ayakta kalması mümkün değil. Belediye kendi bütçesini şehrin sorun ve ihtiyaçlarını karşılamak için kullanıyor. Arkadaşlarımızın bu heyecanına da destek olmak adına birtakım yardımlarımız olabilir. Malatya’mızın temsil edilmesi noktasında biz de elimizden geldiği kadarıyla destek sağlamaya çalışacağız” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız