SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yardımsevenler'de Kongre..

A- A+ PAYLAŞ

Yardımsevenler Derneği Malatya Şubesi'nin genel kurulu yapıldı, başkanlığa tekrar Ayten Kılıçaslan (üstteki fotoğrafta) seçildi.

Yardımsevenler Derneği'nin genel kurul toplantısı, derneğin Atatürk Kız Lisesi karşısındaki bürosunda yapıldı. Avukat İzzet Ünsalan'ın divan başkanlığını yaptığı toplantıda Dernek Başkanı Ayten Kılıçaslan, 2007 yılında 90 öğrenciye burs sağladıklarını ve bunun için 55 bin 600 YTL bir kaynak kullandıklarını söyledi.

2007 yılının dernek çalışmaları açısından çok yararlı geçtiğini söyleyen Kılıçaslan, Kız Yetiştirme Yurdu'nda kafeterya ve ortak kullanım alanlarının teşrif edildiğini aktararak, yine Kız Yetiştirme Yurdu'ndaki tüm odaların başlatılan kampanya ile yeniden donatıldığını anlattı.

90 öğrenciye aylık burs verdiklerini ve bu yıl burs miktarını 100 YTL'ye çıkarttıklarını belirten Kılıçaslan, fakir durumdaki ailelere bin adet ayakkabı dağıtımını yaptıklarını kaydetti.

Yapılan seçimde tek liste ile aday olan Ayten Kılıçaslan, yeniden başkanlığa seçildi.

Yönetim kuruluna ise Emine Taşçı, Tükel Topgül, Elif Aktan, Mürüvvet Cırpıcı, Feray Dağdeviren, Öznur Çalık, Fezanur Şavata ve Belgin Tahtalı seçildiler. Denetim kuruluna da Saadet Akçadağ, Meltem Kavuk ve İclal Yeşil getirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız