SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yardımsevenlerden Öğrencilere Yardım

A- A+ PAYLAŞ

Yardımsevenler Derneği Malatya Şubesi tarafından mağdur durumdaki öğrencilere bin çift ayakkabı dağıtımı yapıldı.

Yardımsevenler Derneği Malatya Şube Başkanı Ayten Kılıçaslan ve beraberindeki dernek yöneticileri Yeşiltepe Milli Egemenlik İlköğretim Okulu'na giderek, kurum ve kuruluşlardan sağlanan toplam bin çift ayakkabı ve giyecek malzemelerini mağdur durumdaki öğrencilere dağıttı.

Kılıçaslan, derneğe verilen ayakkabı ve giyecek malzemelerini mağdur durumdaki öğrencilere dağıttıklarını belirterek, "Mağdur öğrencilerimizi sevindirmek ve onları mutlu etmek bize güç veriyor. Bizler her zaman mağdur durumdaki öğrencilerimize yardım etmeyi sürdüreceğiz. Bizlere yardım malzemesi ulaştıran hayırsever kurumlarımıza ve iş adamlarımıza teşekkür ediyoruz. Biz dernek olarak mağdur durumdaki insanlarımız ile hayırseverlerimiz arasında köprü olmayı sürdüreceğiz" dedi.

Yardımsevenler Derneği yöneticileri, çocuklar ayakkabı ve giyim malzemelerini elleriyle giydirdiler.

Milli Egemenlik İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Cevdet Şeker, okullarındaki fakir durumdaki öğrencilere yardım yapılmasından dolayı Yardımsevenler Derneği'ne teşekkür ettiklerini kaydetti

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız