SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yargıç Altın Vefat Etti

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:04:40
Yargıç Altın Vefat Etti
A- A+ PAYLAŞ

 Konya Adliyesi 3. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ali İmran Altın, dün geçirdiği beyin kanaması sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Altın için adliye önünde düzenlenen törenin ardından cenazesi memleketi Karaman'a uğurlandı. 

Konya Adliyesi 3. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ali İmran Altın (48) dün geçirdiği rahatsızlık sonucu Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı. Beyin kanaması geçirdiği belirlenen Altın,yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Altın için bugün öğle saatlerinde Konya Adliyesi önünde tören düzenlendi. Törene Vali Muammer Erol, Konya Bölge İdare Mahkemesi Başsavcısı Abdulkadir Şahin, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, hakimler, savcılar ve adliye personeli ile yakınları katıldı. Saygı duruşu ile başlayan törende Altın'ın özgeçmişi okundu.Törene katılanlar gözyaşlarını tutamadı.

Kastamonu, Kars, Malatya ve Konya'da olmak üzere mesleğinde 25 yıl çalışan Altın'ın evli ve 2 çocuğu olduğu öğrenildi. Yapılan kısa konuşmaların ardından Kuran-ı Kerim okunup, dua edildi. Daha sonra Mahkeme Başkanı Altın'ın cenazesi omuzlara alınarak araca kadar taşındı. Altın'ın cenazesi bugün ikindi namazı sonrası Karaman'ın Ayrancı ilçesinde toprağa verilmek üzere gönderildi. 

Mahkeme Başkanı Ali İmran Altın’ın cenazesi Konya Adliyesi'nde düzenlenen törenin ardından Karaman’a getirildi. Daha sonra Altın’ın naaşı defnedileceği Ayrancı ilçesine götürüldü. Merkez Camisi'nde kılınan namazının ardından Ali İmran Altın'ın cenazesi, ilçe mezarlığında dualarla defnedildi. Buradaki cenaze törenine Altın’ın ailesi ve yakınları, Karaman Valisi Murat Koca, Ayrancı Kaymakamı Erkan İsa Erat, hakimler ve savcılar ile daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız