SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yargıtay'a 2 Malatyalı

A- A+ PAYLAŞ

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Yargıtay'da boş bulunan 34 üyelik için seçim yaptı. Malatyalı olan Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Boyrazoğlu ile Bakırköy Hakimi Mehmet Çamur, Yargıtay'ın yeni üyeleri arasında yeraldılar.

Yargıtay'ın yeni üyeleri şunlar:

“Hacı Hüseyin Ünaldı (Ankara Hakimi), Hüseyin Poyrazoğlu (Ankara Cumhuriyet Başsavcısı), Aysel Koçak (Kadıköy Hakimi), Mehmet Erdoğan (Sarıyer Hakimi), İnci Aytaç (Ankara Hakimi), Mustafa Aysal (İzmir Hakimi), Mehmet Nuri Öztürk (Ankara Hakimi), Beyhan Azman (Ankara Hakimi), Refik Cemal Hanedan (Ankara Ticaret Mahkemesi Başkanı), Leyla Elen Köksal (Ankara Ticaret Mahkemesi Başkanı), Selma Bellek (Kartal Hakimi), Birol Soner (İzmir Hakimi), Ali İnceman (Bakırköy Ticaret Mahkemesi Başkanı), Mehmet Çamur (Bakırköy Hakimi), Meryem Üstener (Üsküdar Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı), Nilgün Zehra Canlı (Ankara Hakimi), Ayşe Şentürk (İstanbul Ticaret Mahkemesi Başkanı), Belkız Karakaş (Bakırköy Ticaret Mahkemesi Başkanı), İrfan Okur (İzmir Hakimi), Ahmet Tuncak (Ankara Ticaret Mahkemesi Başkanı), Mehmet Akarca (Karşıyaka Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı), Mustafa İsmet Yörük (Muğla Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı), M. Şebnem Günaydın (Yargıtay Cumhuriyet Savcısı), Yakup Ata (Yargıtay Tetkik Hakimi), Ahmet Karadavut (Yargıtay Tetkik Hakimi), Ayşe Çevikbaş Tartıcı (Yargıtay Tetik Hakimi), Fahri Akçin (Yargıtay Tetkik Hakimi), Doç. Dr. Adnan Değnekli (Yargıtay Tetkik Hakimi), Ali Orhan (Yargıtay Tetkik Hakimi), Fikriye Ernalbant (Yargıtay Tetkik Hakimi), Mete Duman (Yargıtay Tetkik Hakimi), Halit Baysoy (Adalet Başmüfettişi), Hüsnü Uğurlu (Adalet Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdür Yardımcısı), Hüseyin Yıldırım (Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı)”

Boyrazoğlu'ndan boşalan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na ise önümüzdeki günlerde atama yapılması bekleniyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız