SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yarı Final Coşkusu

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:47:36
Yarı Final Coşkusu
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un Play-Off'ta yarı finale yükselmesi, maçı TV'den izleyen taraftarlarda büyük sevinç yarattı.

2. Lig Beyaz grubu 3. sırada tamamlayarak play-off maçlarına katılma hakkını elde eden Yeni Malatyaspor'un, Konya Büyükşehir Belediye Atatürk Stadı'nda Tepecikspor ile oynadığı eleme maçını Malatya'daki taraftarlar Lig TV'nin canlı yayınından takip ettiler. Kahvehane, lokal, çay salonu ve parklarda maçı izleyen taraftarlar Yeni Malatya'nın golleriyle coşarken, yenilen goller ve kaçan penaltıyla üzüntü yaşadılar. 2-2 devam etmekte olan karşılaşmanın 90. dakikasında gelen Halil Zeybek'in golü, 3-2'lik skorla Yeni Malatya'yı yarı finale taşırken, son dakika golü adeta taraftarları çıldırttı. Maçı seyrettikleri yerden İnönü Kapalı Çarşısı üzerine yürüyen ve tezahürat yapan taraftarlar, sağanak yağış altında tur sevincini paylaştılar.

YARI FİNAL MAÇLARI..

Bu arada, play-off grubunun ilk günkü maçlarında Hatayspor ve Bayrampaşaspor rakiplerini yenerek yarı finale kalmışlardı. Yeni Malatyaspor, Tepecikspor galibiyetiyle yarı finale kalan 3. ekip oldu. İnegölspor'u 1-0 mağlup eden Fethiyespor, 4. yarı finalist ve Yeni Malatyaspor'un rakibi oldu.

Yarı finalin ilk maçı 27 Mayıs Pazartesi akşamı 20.00'den itibaren Hatayspor- Bayrampaşaspor takımları arasında oynanacak.

Yeni Malatyaspor'un yarı final maçı ise 28 Mayıs Pazartesi akşamı 20.00'de başlayacak. Yeni Malatyaspor, yarı finalde Fethiyespor ile karşı karşıya gelecek.

VE FİNAL..

Yarı finalde rakiplerini yenen takımlar 31 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00'de Konya Büyükşehir Belediye Atatürk Stadı'nda karşı karşıya gelecekler. Bu maçı kazanan takım, PTT 1. Ligine yükselecek.

HABER-FOTO: Görüş Gazetesi (Selahattin GÖKATALAY)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız