SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yarı Final Malatya'da Başladı

A- A+ PAYLAŞ

Genç Bayanlar Basketbol Anadolu Şampiyonası yarı final maçları Malatya'da başladı.

Atatürk Spor Salonu'nda oynanan müsabakalar büyük heyecana sahne oldu. Şampiyona'da; Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor, Samsun 55 Gençlik, Manisa Turgutlu Belediyespor ve Kayseri Panküp Şeker A Grubunda, Antalya Alanya Belediye, Niğde Türk Telekom, Bursa Büyükşehir Belediye ve Elazığ Yavuz Selim Koleji mücadele edecek.

Müsabakaların ilk gününde oynanan karşılaşmalarda alınan sonuçlar şöyle; Kocaeli Büyükşehir Belediye: 53 - Kayseri Panküp Şeker: 69. 1. periyot: 17-22, 2. periyot: 14-18, 3. periyot: 14-11, 4. periyot: 8-15. Antalya Alanya Belediye: 61- Bursa Büyükşehir Belediyesi:72. 1. periyot: 19-17, 2. periyot: 18-23, 3. periyot: 15-12, 4. periyot: 9-20.
Günün üçüncü müsabakasında ise, Samsun 55 Gençlik ile Manisa Turgutlu Belediye karşılaştı. Müsabakanın ilk yarısını 40-18 önde tamamlayan Samsun 55 Gençlik, karşılaşmayı 83-51 kazandı. Günün son müsabakasında ise, Elazığ Yavuz Selim Koleji ile Niğde Türk Telekom karşılaştı. Müsabakayı; Elazığ Yavuz Selim Koleji, 65-50 kazandı.

Müsabakalar sonucunda ilk iki sırada yer alan takımlar, 10-15 Mayıs tarihlerinde Erzurum'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazanacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız