SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yarı Finallerde Malatya'yı Temsil Edecekler

0
Güncellendi - 2017-03-06 02:20:34
Yarı Finallerde Malatya'yı Temsil Edecekler
A- A+ PAYLAŞ

U18 Erkekler Basketbol Bölge Şampiyonasına katılan Malatya Büyükşehir Belediyespor, Denizli’de yapılacak olan A Ligi Türkiye Yarı Finalleri’nde Malatya’yı temsil edecek.

Osmaniye’de gerçekleştirilen bölge şampiyonasında mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor U18 Erkek Basketbol Takımı, mücadele ettiği A Grubu’nda maçlarını kazanarak, B Grubu’nun birincisi Adana Çukurova Üniversitesi’ne mağlup oldu. Beşinci bölgenin ikincisi olan Malatya Büyükşehir Belediyespor, 7-9 Nisan tarihlerinde Denizli’de yapılacak olan A Ligi Türkiye Yarı Finalleri’nde Malatya’yı temsil etme hakkını kazandı.

Malatya Büyükşehir Belediyespor U18 Basketbol Takımı Antrenörü Bayram Acar, bölge şampiyonasında en iyi şekilde temsil ettiklerini ve bölge ikincisi olduklarını ifade etti.

Acar, üniversite sınavı nedeniyle 1999 doğumlu sporcuları şampiyonaya götürmediklerini kaydederek, “Yaşadığımız sakatlıklar ve yorgunluk bizi zora soktu. Diğer grubun birincisi Adana Çukurova Üniversitesi’ne kötü bir oyunla kaybettik. Beşinci bölgenin ikincisi olarak 7-9 Nisan tarihlerinde Denizli’de yapılacak olan A Ligi Türkiye Yarı Finalleri’nde Malatya’yı temsil etme hakkını kazandık. Sporcularımı verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediyespor’un mücadele ettiği A Grubu’nda aldığı sonuçlar şöyle:

Malatya Büyükşehir Belediyespor-Osmaniye Tempo 80 Spor Kulübü: 96-46

Malatya Büyükşehir Belediyespor-Adıyaman Yaman Spor Kulübü: 79-54

Malatya Büyükşehir Belediyespor-Niğde Koleji Spor Kulübü: 77-64.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız