SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yarı Finallere Katılacaklar

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:15:16
Yarı Finallere Katılacaklar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da yapılan Analig Yüzme Grup Müsabakaları sona ererken, Malatya İl Karması dereceye girerek Analig Yüzme Yarı Final Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Su Topu Malatya İl Temsilcisi Vahap Karaaslan, "Bölgelerde ilk 6 takım yarı finale kalacak. Yarı finalde de ilk 3’ler finale kalacak. Bu programında geçen sezon Malatya olarak katıldık. Final müsabakalarına çıkma başarısı da gösterdik. Türkiye’nin en iyi takımlarıyla karşılaştık. Kendimize orta sıralarda yer bulduk. Bu sezonda yarı finale katılacağız. İnşallah finalde göreceğiz. Çocuklarımız orada kendilerinden iyi sporcuları görmeleri, kendileri adına iyi oluyor. Kendi eksikliklerini görebiliyorlar. Kendilerini geliştirebiliyorlar. O bakımdan Malatya’ya inşallah güzel başarılar getireceğiz" dedi. 

"Daha iyi yerlerde olabiliriz"

Malatya İl Karmasının başarısını değerlendiren Karaaslan, “Biz Yüzmenin en doğusundayız. Bu başarı bize göre yetersiz bir başarıdır. Savaştığımız bölgelerin hala bir havuzları yok. Bizim önceden yaşadığımız sıkıntıları yaşayanlar bölgeler. Malatya, Elazığ, Ağrı ve Van’ın illerinden katılan karmalarla yarıştık. Biz özellikle Elazığ ile ciddi bir anlamda kapıştık. Elazığ’ın yüzme takımı 2010 yılında kuruldu. Erken kurulan bir takım olduğu için biz daha iyi bir yerde oluruz diye düşünüyorum. Kendimizi ciddi manada final müsabakalarında göreceğiz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız