SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yarım Asırlık Anılar Canlandı

A- A+ PAYLAŞ

Darende ilçesindeki Cumhuriyet İlkokulu'undan (ilköğretim okulu) 50 yıl önce mezun olanlar bir araya gelerek okuldaki dönemlerini hatırladılar.

Okuldan mezun olan emekli banka müdürü Hilmi Keyhıdır'ın çabalarıyla gerçekleştirilen buluşmada, yarım asır önceki anılar hatırlandı. Okulun mezunları arasında olan Petrol Ofisi Eski Genel Müdürü Mehmet Gültekin ise görevli bulunduğu İngiltere'den telefon bağlantısı ile toplantıya katıldı.

Mezunlar toplantısına banka emekli bölge müdürü Yusuf Doğru, Kayseri Erciyes Üniversitesi Tarih Bölümü Başkanı Prof. Dr. Abdulkadir Yuvalı, Prof Dr. Ali Mükremin Apaydın, Emekli hakim Durmuş Özdemir, Emekli Noter Mahmut Köndel, Sakarya Üniversitesi'nden Doç Dr.Mehmet Emin Sezer, Dr. Sadık Özen, veteriner hekim Osman Zontul ile çok sayıda emekli öğretmen ve işadamı katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız