SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yarım Saat Arayla 2 Silahlı Saldırı

0
Güncellendi - 2018-11-29 05:19:37
Yarım Saat Arayla 2 Silahlı Saldırı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, akşam saatlerinde iki işyerine yarım saat arayla silahlı saldırıda bulundu.  Toplam 4 kişinin yaralandığı iki saldırının birbiriyle bağlantılı olduğu bildirildi.

Edinilen bilgilere göre, saat 16.30 sıralarında Kernek Mahallesi Yuvam sokakta bulunan bir iş yerine otomobil ile gelen 2 kişi tarafından tüfekle ateş açıldı. Açılan ateş sonucunda iş yeri sahibi olduğu öğrenilen A.Ç. (24) sırtına isabet eden saçmalar sonucunda yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.İlk müdahalesi olay yerinde yapılan A.Ç. hastaneye kaldırılırken polis ekipleri olayın gerçekleştiği iş yerinde detaylı incelemede bulundu.

Bu olayın ardından ise saldırıya uğrayan kişinin yakınları iddiaya göre olayı gerçekleştiren kişilerin Çavuşoğlu Mahallesi Boztepe Caddesi üzerinde bulunan otoparkına saldırdı. Tabanca ve pompalı tüfeğin kullanıldığı olayda E.H.T. (30), C.Ö. (45), A.Y. (51) isimli şahıslar yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralıların Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındığı olayla ilgili ise 3 şüpheli gözaltına alındı.

İki olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

iha- AA- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

Kernek Mahallesi'ndeki olay yeri

Çavuşoğlu Mahallesi'ndeki olay yeri

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Gurbetçi44 (5 yıl önce)
    Kardeş her silahlı saldırı haberinde Teksas benzetmesi yapan arkadaşlar sadece televizyondan görmüş herhalde...
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir (5 yıl önce)
    Bu her silahlı saldırının haberinden sonra her yorumcunun teksas benzetmesi ne demek oluyor ne biliyorlar teksas hakkinda acaba abd nin alaska eyaletinden sonra yüzölçümü bakımından ikinci buyuk ve kaliforniyadan sonra en zengin eyaleti hakinda ne biliyolar artık klişe halini aldı teksas teksas
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (5 yıl önce)
    O kadarda abartılacak birşey yok bu tür olaylar heryerde oluyor günde bir silahli olay oluyor diye teksas mı oluyor yani pazartesi çukur salı eşkıya vb. Dizilerde günlük onlarca insan ölüyor uyuşturucu her köşede satiliyor uretimi yapılıyor silah kaçakçılığı devlet kontrolünde kadin ticateti pavyon baskini oluyor gayet normal ve bence olay olarak düşük bir rakam günlük malatyada silahlı saldirinin olduğu en az 5 6 olay 2 3 ölümlü vaka 10 15 arası gasp hırsızlık bir o kadar da bicakli olay olmasi lazim. Yoksa bu işlere devletin mülki amirlerinin el atacağı yok Vatandaşta vurdum duymaz bananeci olmuş. Devlet yetkilileride en güvenli yaşanılır şehir seçiyor ohh mis gibi hayat
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert44 (5 yıl önce)
    Tam teksas Pardon en sakin,huzurlu şehir.yersen.
    0
    0
    Yanıtla