SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yarış Atları Satışa Çıkarılacak

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:07:18
Yarış Atları Satışa Çıkarılacak
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya’da yetiştirilen ünlü yarış atlarının satışının 2 Temmuz’da başlayacağı bildirildi.

Bursa Karacabey Tarım İşletmesi’nde 2 Temmuz Salı günü açık arttırma suretiyle satışı gerçekleştirilecek olan 74 koşu tayı sahiplerini bulacak.

Malatya’nın Akçadağ İlçesi Sultansuyu Tarım İşletmesi tarafından yetiştirilerek 2013 yılında Karacabey Tarım İşletmesi’nde ve İstanbul Veli Efendi Hipodromu’nda satışa sunulacak şampiyon adayı koşu ve elit tayların seçimi 9 ile 10 Nisan 2013 tarihleri arasında Atçılık Daire Başkanlığı tarafından oluşturulan teknik heyet tarafından yapılmıştı.

Sultansuyu Tarım İşletmesi’nin önemli gelir kaynaklarından şampiyon adayı koşu ve elit tayların satışı yılda iki kez yapılıyor. Temmuz ayında Bursa Karacabey Tarım İşletmesi’nde şampiyon adayı koşu atları, Eylül veya Ekim ayında ise İstanbul Veli Efendi Hipodromu’nda elit tayların satışı gerçekleştirilecek.

Ülkemizin Arap yarış atı ihtiyacını karşılayan Malatya’nın Akçadağ İlçesi Sultansuyu Tarım İşletmesi’nde yetiştirilen yarış atları özenle besleniyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız