SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yarış Pistine Çevirdiler

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:11:17
Yarış Pistine Çevirdiler
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi kampüsü içindeki yolların,  Trambüs (resmi adıyla troleybüs) güzergâhına gelen kısımlarındaki kasislerin kaldırılması, kampüs alanını adeta yarış pistine çevirdi.

Trambüsler, Turgut Özal Tıp Merkezi’nden aldığı yolcularla birlikte kampüs alanına geçerek İlahiyat Fakültesi önünden geçip, kampüsün Elazığ tarafındaki yeni açılan giriş kapısından karayoluna geçip şehir merkezi istikametine geliyorlar. Kampüs içindeki yollarda önceden hız yapılmasını önlemek için kasisler yapıldığı bilinirken, trambüs halatlarının bu kasislerden geçerken çıkma ihtimaline karşı araçların geçtiği yollardaki kasislerin kaldırıldığı görüldü. Ancak bu seferde kasis olmadığını fırsat bilen hız tutkunu araç ve motosiklet sürücüleri kampüs alanını adeta yarış pistine çevirdi.

Sıkça tehlikeli anlar yaşandığını, bazen de yaralamalı kazaların olduğunu belirten kampüs sakinleri, trambüslerin hizmete girmesiyle toplu taşıma araçlarından inenlerin kontrol edildiği merkezinde devre dışı kaldığı, hiçbir kimlik kontrolü yapılmadan kampüs alınan gelen kişilerin ellerini kollarını sallayarak gezdiklerini dile getirdiler. 

Fotoğraf : Kampüs içinde Pazartesi günü meydana gelen ve bir öğretim üyesinin yaralanmasına yol açan trafik kazası

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız