SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yarış Pistine Çevirdiler!..

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:41:32
Yarış Pistine Çevirdiler!..
A- A+ PAYLAŞ

Fahri Kayahan Bulvarı'nda sürücülerin hız limitlerine uymaması tehlikeli anlar yaşanmasına neden oluyor. 

Malatya'da özelikle son 15 yıldır çok sayıda konut yapılan Fahri Kayahan Bulvarı'nda yolun, karşıya bir seferde geçmeyi engelleyecek şekilde geniş olması ve araç sürücülerinin hız limitlerine uymaması yayalara tehlikeli anlar yaşatıyor. Geçmişte meydana gelen ve bir kısmı ölümle sonuçlanan kazaların ardından, trafik ekipleri tarafından uzunca bir süre radar kontrolü yapılmıştı. Ancak bu uygulamanın bir süre sonra eskisi kadar sıklıkla yapılmaması, özellikle sabah ve akşam saatlerinde öğrenciler ve işe gitmek isteyen yayalar için tehlikeye neden oluyor. Çevre sakinleri hız limitlerinin denetlenmesi ve belli noktalarda kasislerin artırılmasıyla kazaların önüne geçilebileceğini savundular. 

Fahri Kayahan Bulvarı'nda, 2008 yılından bu yana çoğu aşırı hız sonucu meydana gelen kazalardan basına yansıyanlarının bir kısmı şöyle; 

19 Ekim 2008 tarihinde; Malatya-Yeşilyurt Karayolu Fahri Kayahan Bulvarı yol ayrımın iki otomobil çarpıştı... 12 yaralı

16 Aralık 2008 tarihinde; otomobil, yolun karşısına yolun karşısına geçmeye çalışan kadına çarparak ölümüne sebep oldu. 

26 Nisan 2009 tarihinde; otomobil aşırı hız sonucu refüje çarptı... 3 yaralı

19 Mayıs 2009 tarihinde; otomobil yolun karşısına geçen 9 yaşındaki kız çocuğuna çarptı, yaralanan çocuk hastanede hayatını kaybetti. 

3 Haziran 2009 tarihinde; bulvardan çevre yoluna hızla giren otomobil, kamyonetle çarpıştı.. 1 yaralı

10 Ağustos 2009 tarihinde; Fahri Kayahan Bulvarı ile Turgut Özal Bulvarı'nın kesiştiği noktada iki araç çarpıştı ... 4 yaralı 

12 Eylül 2010 tarihinde ; bir otomobil orta refüje çıktı... 2 yaralı

19 Eylül 2010 tarihinde ; hızla giden bir otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan 78 yaşındaki kadına çarparak ölümüne sebep oldu. 

1 Kasım 2010 tarihinde; otomobil ile okul servisi çarpıştı. Yaşları 7 ile 10 arasında değişen 6 çocuk yaralandı. 

21 Kasım 2010 tarihinde; aşırı hız sonucu iki otomobil çarpıştı... 1 ölü 3 yaralı

1 Ocak 2011 tarihinde ; hızla giden bir otomobil kavşak betonuna çarptı.. 2 yaralı

13 Mayıs 2011 tarihinde; iki araç çarpışması nedeni ile bir çocuk yaralandı. 

19 Temmuz 2012 tarihinde; iki otomobil aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu çarpıştı... 3 yaralı

8 Eylül 2013 tarihinde; Malatya-Yeşilyurt Karayolu Fahri Kayahan Bulvarı girişinde otomobil motosiklete çarptı... 1 yaralı

Fotoğraf : 21 Kasım 2010 tarihinde iki aracın hurdaya döndüğü feci kazada 1 kişi ölmüş 3 kişi de yaralanmıştı. (Foto İha Arşivi)

Kaynak : www.yenimalatya.com.tr (Yeni Malatya Gazetesi)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız