SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yarışı Sürdüreceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:35:55
A- A+ PAYLAŞ

44 Malatyaspor'un Asbaşkanı Cemal Aktaş, Gaziantep ekibi Şehit Kamil Belediyespor'u yenerek, şampiyonluk yarışını sürdürmek istediklerini kaydetti. 

Aktaş, Malatya Yeşilyurtspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını kaydederek, iyi gidişlerini sürdürmek istediklerini dile getirdi.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup'ta her geçen gün şampiyonluk yarışının kızıştığına dikkat çeken Aktaş, "Her maç artık final niteliği taşıyor. Biz her maçımıza final gözüyle bakıyor ve o şekilde mücadele ediyoruz. Haftalar ilerledikçe zirvede de işler kızışmaya başladı. Bizde bu yarışı sonuna kadar sürdürmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

"ZORLU BİR KARŞILAŞMAYA ÇIKACAĞIZ"

Ligin 17. haftasında Gaziantep ekibi Şehit Kamil Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacaklarını anımsatan Aktaş, "Pazar günü deplasmanda zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız. Bu zorlu deplasmandan mutlak 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Takımımız hazırlıklarını sürdürüyor. Şehit Kamil Belediyespor karşısında istediğimizi alıp, yolumuza iyi bir şekilde devam etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı. 

Aktaş, Şehit Kamil Belediyespor ile oynayacakları karşılaşmanın ardından üst üste zorlu müsabakalara çıkacaklarını da sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız