SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yarışın İçinde Olmak İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2016-08-31 03:13:27
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü İrfan Buz, ligde ilk iki haftada önemli galibiyetler aldıklarını söyledi.

Buz, ligde ilk iki maçlarını kazandıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, iyi gidişi sürdürmek istediklerini belirtti.

Samsunspor karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını dile getiren Buz, “Hak ettiğimiz bir galibiyetti. Zaman zaman iyi futbol oynadık ama tabi eksiklerimizde vardı. Her şeyden önemlisi Malatya’ya ve bu güzel seyirciye galibiyet hediye etmek en güzeliydi. İki maçta 6 puan almak çok önemliydi” dedi.

Buz, ligde iki haftanın geride kaldığını ve ilk iki haftayı iyi kapattıklarını kaydederek, şunları söyledi: “Mersin İdmanyurdu ve Samsunspor maçı bizim için geride kaldı. Önümüzdeki Denizlispor maçına konsantre olacağız. Tabi ki 3 puan için mutluyuz ama bu maçı unutup, önümüze bakacağız.”

Ligde zorlu takımların olduğunu ifade eden tecrübeli teknik adam, “Lige bakıldığında kadro anlamında saygı duyulması gereken Sivasspor, Eskişehirspor, Göztepe, Boluspor takımları var. Bu takımlar çok büyük yatırımlar yaptı. Ama bizde bu yarışın içerisinde olmak istiyoruz. Puansal anlamda istediğimiz puanları alırken güzel ve göze hoş gelen, herkesin zevk aldığı bir futbol sergilemek istiyoruz” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız