SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yarışın Uzağına Düştük"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:11:59
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 3.Grup’ta oynadığı son maçta 3-0 yenilen ve şampiyonluk yarışından uzaklaşan 44 Malatyaspor haftayı maç yapmadan bay olarak geçirecek. 

Bay haftasından sonra sahasında oynayacağı Sakıcı İnşaat Şenyurt maçı hazırlıklarını sürdüren sarı kırmızılı takımında Teknik Sorumlusu İsmail Tekin, kalan maçlarda kendilerine yakışır şekilde mücadele edeceklerini söyledi.

44 Malatyaspor olarak kısıtlı imkanlara rağmen bu sezon özellikle ligin ikinci yarısında alkışlanacak bir mücadele ortaya koyduklarını belirten Tekin, “Aldığımız son yenilgiyle şampiyonluk yarışının uzağına düştük. Bu saatten sonra oynayacağımız maçlarda bize yakışır bir şekilde mücadele edeceğiz. Özellikle ligin ikinci yarısında en az şampiyonluk kadar önemli bir iş başardık. Malumunuz devre arasında istediğimiz transferleri gerçekleştiremedik. Rakiplerimiz profesyonel lig görmüş oyuncular transfer ettiler. Biz elimizdeki mevcut kadroyla en iyisini yapmaya çalıştık. Ve bence bunu da başardık. Tabi kalan haftalarda 44 Malatyaspor yine kendine yakışan maçlar çıkaracaktır. Bizim için lig bitmedi. En son sürpriz bir yenilgi aldık. Olabilir futbolda bu. Bir hafta öncesinde lider karşısında çok iyi oynamamıza rağmen sahadan beraberlikle ayrılmışız. Bu da ister istemez bir motive sıkıntısı oluşturmuş olabilir. Ben oyuncularıma teşekkür ediyorum. Gerçekten büyük bir özveri gösterdiler. Normal şartlarda sezon başında da ikinci yarıdaki performansımızı sergileseydik, şimdi liderlik koltuğunda biz oturuyor olurduk. Futbolda imkan çok önemlidir. Devre arasındaki birkaç nokta hamleyle daha iyisini yapabilirdik. Tabi grubumuzda bizim alacağımız sonuçlar önemli. Biz her zamanki gibi maçlarımıza aynı ciddiyetle çıkmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız