SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yarısını Dahi Dolduramamışlar"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:02:28
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Teşkilatı, 30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Sancaktar ve Kırçuval Mahallesi'nde toplantı düzenledi.

Mahalle toplantısında konuşan AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya'nın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın mitinginde tarih yazdığını söyledi.

Çalık, Malatya'nın büyük bir coşkuyla Başbakan'a destek verdiğini kaydederek, “Malatya destan yazdı. Bu destanın altında Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası vardı. ‘Kalabalıklar montajdı’ diyorlar. Allah'tan korkun. Onlarda Allah korkusu yok. Onlarda gerçeği görecek gözde yok, duyacak kulakta yok, söyleyecek dilde yok. 6 Mart'ta Yeni Belediye Meydanı tıklım tıklımdı. Platforma çıktığınızda gözlerinizin yaşarmaması mümkün değildi. O kalabalık tek sesti. ‘Uzun adam, gadan alam Recep Tayyip Erdoğan’ dediler. Bunu kıskananlar var. Kıskanmayın ne olur, çalışın sizinde olur. Bizim böyle genel başkanımız ve Başbakanımız var” dedi.

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise muhalefeti sert bir dille eleştirerek, “Allah aşkına lider var lider var. Birileri gerçekten liderdir. Birileri daha lidercik bile olamamışlar. O meydanı ‘montajla doldurduğumuzu’ iddia eden zavallılar var. Bütün siyasi partileri getirsinler, bizim yarımızı dahi orada bulundurabiliyorlarsa, şapka çıkarırım. Araçları dahi koymuşlar, bizim doldurmuş olduğumuz meydanın yarısını dahi dolduramamışlar. Eskiden bir cilban hesabı vardı. Cilbanımız dahi olamadılar” ifadelerini kullandı.

"ÖNEMLİ YATIRIMLAR YAPTIK"

Malatya Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, Malatya'da 5 yılda belediyeciliğe önemli yatırımlar yaptıklarını belirtti.

Çakır, tek amaçlı bir yönetim anlayışı ile yola devam etmediklerini kaydederek, “Malatya Belediyesini güçlü bir yapıya kavuşturduk. Halkın rahat hizmet alabildiği ve daha hızlı hizmet sunabilen bir belediyecilik yapısı oluşturduk. Her anlamda güçlü bir belediyecilik yapısı oluşturduk” şeklinde konuştu.

Şehrin gelişmesine yönelik önemli yatırımlar yaptıklarını ifade eden Çakır, “Malatya'da her alanda yatırım yaptık. Malatya'nın gelişimine yönelik projeleri hayata geçirdik. Bizim için modern bir şehir oluşturmak çok önemliydi. Bu noktada önemli çalışmalar yaptık” dedi.

"30 MART'TA SANDIKLARI PATLATACAKSINIZ"

Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, 30 Mart'ın yapılacak olan yerel seçimin genel anlamda büyük önem taşıdığına vurgu yaptı.

Gürkan, “Başbakanımıza 6 Mart'ta gösterdiğiniz misafirperverlik örneği ile nasıl ki tarih yazdıysak, 30 Mart'ta da Battalgazi ve Malatya'mızda tarih yazacaksınız. Sandıkları patlatarak, Türkiye rekorunu kıracağız” diye konuştu.

AKP  Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, AKP olarak millete yük olmaya değil, milletin yükünü almaya geldiklerini ifade etti.

"AMPULU PROJEKTÖR YAPACAĞIZ"

Malatya Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, Kasap Pazarı ile Yaş Sebze ve Meyve Hali'nde güzel düzenlemeler yaptıklarını söyledi. 

Çakır, yerel seçim çalışmaları kapsamında Kasap Pazarı ile Yaş Sebze ve Meyve Halini ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Çakır, 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimde destek istedi. 

Yaşlı bir balıkçı esnafı, Çakır'a büyük bir sevi gösterisinde bulunarak, "Ampulü projektör yapacağız. İnşallah bütün dünyayı aydınlatacak. Allah yar ve yardımcınız olsun" dedi. 

BAŞBAKAN'A PANKARTLI DESTEK

Yaş Sebze ve Meyve Hali'nde ise esnaflar Başbakan'a pankartlı destek verdi. Pazarı bayrak ve Başbakan'ın posterleriyle donatan esnaflar, AKP'ye ve Ahmet Çakır'a tam destek vereceklerini söylediler. Esnafların sevgi gösterilerinden oldukça memnun kalan Çakır, esnaflarla toplu fotoğraf çektirdi. Çakır, yoldan geçen küçük bir kız çocuğunu da kucağına alarak, sevdi. 

"ÇOK GÜZEL DÜZENLEMELER YAPTIK"

Ziyareti sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Malatya Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, Kasap Pazarı ile Yaş Sebze ve Meyve Halinin Malatya'nın kalbinin attığı yerler olduğunu söyledi.

Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Çakır, Kasap Pazarı ile Yaş Sebze ve Meyve Hali'nde çok güzel düzenlemelerin yapıldığını kaydetti. Çakır, esnaflar için rahat bir ortam oluşturulduğunu belirterek, vatandaşların temiz ve rahat bir ortamda alış verişlerini yapabildiklerini dile getirdi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız