SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yarışıyoruz, Yardımlaşıyoruz" Etkinliği

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:12:48
'Yarışıyoruz, Yardımlaşıyoruz
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da Beyaz Birlik Ana Okulu’nda eğlenerek öğrenim yaptırılırken, başarılı veliler de ödüllendiriliyor. 

Beyaz Birlik Ana Okulu’nda veliler arası düzenlenen dolgu oyuncak ve bebek yapımı yarışmasında dereceye girenlere ödüllerini vermek üzere okul bahçesinde tören yapıldı.

Anaokulunda yapılan ödül törenine İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sadun Kılıç, Üzeyir Ergüven, Salih Aydın, İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Nevzat Yıldırım, Hanımın Çiftliği Anaokulu Müdürü Kemal Aladağ, 75.yıl Cumhuriyet Anaokulu Müdür Yardımcısı Hatice Topal, Giyim öğretmeni Feraye Özel, Okul Müdürü Gülşen Topbaş, jüri üyeleri, veliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Yarışmanın veliler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandığını söyleyen Beyaz Birlik Ana Okulu Müdürü Gülşen Topbaş, Malatya Değerler Eğitimi Projesi (MADEP) kapsamında ‘yardımseverlik ‘ konusunu ‘Yarışıyoruz, Yardımlaşıyoruz’ etkinliği ile pekiştirmek istediklerini ifade ederek, yarışma için yapılmış olan oyuncaklar ve beraberinde sponsor kitap evlerinden temin edilmiş olan kırtasiye malzemeleri ile birlikte kardeş okullara, veliler ve öğrencilerle birlikte ziyaret ederek teslim edileceğini belitti.

Düzenlenen yarışmanın asıl amacının yarışmak değil, yardımlaşmayı sağlamak ve okul öncesi dönemde yardımseverlik değerini çocuklara kazandırmak olduğunu söyleyen Okul Müdürü Topbaş, “Bu amaçla velilerimiz arasında tatlı bir rekabet oluşturarak, dereceler ne olursa olsun asıl kazanımın başta öğrenciler olmak üzere veliler tarafından da önemle karşılanmış olmasının memnuniyet vericidir” dedi.

Programda öğrencilerin sunduğu gösteri ve kukla gösterileri çocuklar ve büyükler tarafından keyifle izlendi. Yarışmada 1. olan veliye çeyrek altın, 2.olan veliye 100 TL'lik çek, 3.olan veliye ise 50 TL'lik çek hediye edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız