SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yarışmacı Bir Takım Değiliz'

A- A+ PAYLAŞ

U-18 Gençlik Geliştirme Ligi Doğu Grubu'nda mücadele eden Yeni Malatya Spor, Batman Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Grup'ta oynadığı 5 maçı da kazanarak, dikkatleri üzerine çeken Yeni Malatya Spor'da Alt Yapı Teknik Sorumlusu Hakan Çalışkan, "Geçen yıl Çukurova grubunda mücadele ediyorduk. 16-17 yaş ortalamasıyla takım mücadele etti. Bu yıl da bu yapılanma devam etti. Geçen yıl takımlarımız başarı sağladı. Bu yıl da yönetim kurulumuzun da destekleriyle yarışmacı bir takım değil, belirli bir ahlak ve disiplin içerisinde profesyonel takıma oyuncu kazandırmak istiyoruz. Saha sonuçları iyi gidiyor. Takımımızın yaş
ortalaması da diğer takımlara göre düşük. Bunun yanında Doğu grubu, Çukurova grubuna göre daha sert geçiyor. Şu anda alt yapımızı öz kaynaktan oluşuyor. Öne çıkan futbolcularımız da var. Çocuklarımız iyi yoldalar. Kendilerinden futbolcu olmaları yönünden eksiklerini gidermeleri, belirli bir disiplin içerisinde olmalarını ve belirli bir saygınlık içerisinde mücadele etmelerini istiyoruz" dedi.

MİLLİ TAKIMA 5 FUTBOLCU GİDECEK

Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından 24-30 Ekim tarihlerinde RİVA Tesisleri'nde Cumhuriyet Kupası müsabakaları U-15 Milli Takım Anadolu Karması'nda yer alacak 18 futbolcudan 5'i Malatya'dan gidecek. TFF tarafından takıma davet edilen oyuncuların isimleri şöyle; Yiğit Kağan Alparslan, Muhammed Altun, Furkan Peşken, Burak Kavlak ve Ömer Faruk Göldağı.

FUTBOLCULAR KONTROLDEN GEÇTİ

U-18 Gençlik Geliştirme Ligi Doğu Grubu'nda mücadele eden Yeni Malatya Spor'da futbolcular sağlık kontrolünden geçti. Yağ, şeker ve tansiyon ölçümüne tabi tutulan futbolcuların boy ve kilo ölçümleri de yapıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız