SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yarışmacı Değil Yetiştiriciyiz"

0
Güncellendi - 2018-01-22 23:28:43
A- A+ PAYLAŞ

U21 Süper Ligi’nin 18. haftasında deplasmanda Osmanlıspor’a 2-0 yenilen Evkur Yeni Malatyaspor U21 takımıyla ilgili açıklamalarda bulunan Altyapı Sorumlusu Murat Uçkun, “Biz yarışmacı değil, yetiştiriciyiz” dedi.

Evkur Yeni Malatyaspor Altyapı Sorumlusu Murat Uçkun yaptığı açıklamada, ikinci yarıya kötü başladıkları için üzgün olduklarını söyledi.

“Alınan yenilgilere çok da takılmıyoruz”

Osmanlı maçına iyi hazırlanmalarına rağmen mağlup olduklarını belirten Uçkun, “İkinci yarıya iyi hazırlandık. Takımımıza bazı takviyelerimiz oldu. Bu maça da yeni bir takım hüviyetinde çıktık. Osmanlı karşısında sahada iyi bir oyun sergilememize rağmen ne yazık ki mağlup olduk. Ben her zaman söylüyorum, biz yarışmacı değil, yetiştiriciyiz. Bu nedenle de alınan yenilgilere çok da takılmıyoruz. Ancak ne zaman sahadaki sporcularımı mücadele etmekten, futbol oynamaktan uzak görürsem işte o zaman kendimizde eksiklik ararız” dedi.

“Ferhat gibi, Furkan gibi örnekler var önümüzde”

Uçkun, ilerleyen haftalarda daha iyi bir altyapı izleteceklerini belirterek, şunları söyledi:

“Yeni Malatyaspor altyapısı olarak ileriye dönük umut vaat eden bir yapımız var. Burada çok yetenekli futbolcuların çıkacağından hiç şüphem yok. Zaten hali hazırda Ferhat gibi, Furkan gibi örnekler var önümüzde. Biz bu sayıları daha da arttırmanın peşindeyiz. Bunu da yapacak gücümüz ve kalitemiz olduğuna inanıyorum. Yeter ki Malatya kamuoyu bizlere güvensin” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Malatyanın özevladı,değerli insan Murat hoca ya başarılar diliyorum.Atakımına daha çok oyuncu yetiştirmesini bekliyorum.
    0
    0
    Yanıtla