SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yarışmada Son Hafta

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi'nin düzenlediği "Türk Siyaset Tarihinde Özal" konulu makale yarışması için başvurular 21 Mayıs'ta sona erecek. Yarışmanın sonuçları 16 Temmuz'da açıklanacak ve aynı gün törenle ödüller dağıtılacak.

Yarışma ile ilgili olarak Malatya Belediyesi'nden yapılan açıklama şöyle:

"Malatya Belediyesi’nin düzenlediği ve Şubat ayında start verdiği “Türk Siyaset Tarihinde Özal” konulu makale yarışması başvurularında son haftaya girildi.

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ı daha yakından tanımak, ülkemiz için yaptığı hizmetlerin önemini kavramak, vefatının ardından Türkiye’nin karşılaştığı sosyal, ekonomik ve siyasal zorlukları aşmada onun görüşlerinden nasıl yararlanabileceğini ortaya çıkarma amacıyla düzenlenen makale yarışması başvuruları 21 Mayıs Cuma günü saat 17.30’da sona erecek.

Malatya Belediyesi çalışanları ile jüri üyelerinin kendileri ve yakınlarının haricinde herkesin katılabildiği makale yarışmasının sonuçları 16 Temmuz 2010 Cuma günü düzenlenecek olan bir törenle açıklanacak.

Ulaşımdan kaynaklanan gecikmelerin dikkate alınmayacağı makale yarışmasının jüri üyeleri bir birinden seçkin isimlerden oluşuyor. Jüri Üyeleri; Vali – Milletvekili, Turgut Özal Düşünce ve Hamle Derneği Başkanı Galip Demirel, Milli Eğitim eski Bakanlarından, Turgut Özal’ın çalışma arkadaşı Hasan Celal Güzel, tiyatro sanatçısı, hemşerimiz Kenan Işık, şair - yazar, hemşerimiz Cumali Ünaldı ile gazeteci – yazar Ahmet Kekeç’ten oluşuyor.

Makale Yarışmasında derece giren eserlere verilecek olan ödüller ise şöyle;

Yarışma birincisine 2 bin TL
Yarışma ikincisine Bin TL
Yarışma üçüncüsüne de 500 TL
Mansiyon ödülü olarak da Cumhuriyet altını verilecek.

İletişim Adresi:
www.malatya.bel.tr

Tlf&Fax: 0 422 371 54 54"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız