SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yarışmaya Hazırlık

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:43:08
Yarışmaya Hazırlık
A- A+ PAYLAŞ

Liseler Arası Tiyatro Festivali ve Oyun Yazma Yarışması hazırlıkları başladı.

Yeşilyurt Halk Eğitim Merkezi Tiyatro Topluğu Genel Sanat Yönetmeni usta öğretici Ömer Konakçı yaptığı açıklamada, "Devam etmekte olan dört kursumuzdan ikisinin sonuna geldik. Bitecek olan kurslarımızın sonunda kursiyerlerle birlikte araya tecrübeli arkadaşları da koyarak oyun çıkartmaya karar verdik. İlk oyunumuz 15 Haziran Pazar günü. 6 tane skeçten oluşan bir gösteri olacak. Kurs sonu performans gösterisi yani. İkinci performans gösterimiz ise 23 Haziran pazartesi günü gösterimde olacak. İki gösterimizde Yeşilyurt halk eğitim merkezinde Ahi Evran salonunda sergilenecek. Biz bundan sonra uygulamalı tiyatro kurslarımızın sonunda kursiyerlerle birlikte oyun sergilemeyi düşünüyoruz. Kurslarımıza ilgi inşallah bundan sonra çalışmalarımızda böyle devam edecek. Yetkililere, kursiyerlere, emeği geçen usta öğretici arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum” dedi

Konakçı ayrıca; “Bir müjde vermek istiyorum. Malatya Yeşilyurt halk eğitim merkezi olarak Yeşilyurt kaymakamımızdan söz aldık seneye liseler arası tiyatro festivali düzenliyoruz. Festivalle beraber bir de oyun yazma yarışması yapacağız. Bize bu imkanı veren Yeşilyurt kaymakamlığına ve halk eğitim müdürlüğümüze çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Performans gösterilerinde; oyuncu olarak usta öğreticiler Nurullah Kadak, İrem Alhan, Levent Yücel ile kursiyerler Serkan Şahin, Özlem Karaoğlu, Yunus Bakır, Pınar Öz, Kader Nazlı Gül, Ediz Bostan, M.Tolga Tunç, Zeynep Eneger, Kadir Eneger, Ayşe Nur Delikanlı, Ali Bahçe, Oğuz Kağan Akaslan, Beste Yiğit, Feyzullah Özdem ve Muhammet Karadağ yer alacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız