SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yaş Küçük, Yürek Büyük

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da ilköğretim 2. sınıf öğrencileri, okullarındaki engelli arkadaşlarına akülü araç alınması ve şehit aileleri için yardım topladılar.

Malatya merkez Barbaros İlköğretim Okulu'nun 2/B sınıfı öğrencileri, Valiliğin başlattığı Akülü Araç Kampanyası kapsamında okullarının 1. sınıfında okuyan engelli arkadaşlarına akülü araç alınması için ve şehit aileleri için topladıkları toplam 2 bin YTL tutarındaki parayı Valiliğe teslim ettiler.

Müdürleri Hasan Özgür ve öğretmenleri Tevfik Paşa Coşkun ile birlikte valiliğe gelen öğrenciler burada Vali Halil İbrahim Daşöz ile bir süre görüştüler. Öğrenciler 2 bin YTL para topladıklarını, bunun bin 500 YTL’sinin okullarındaki engelli arkadaşlarına akülü araç alınması için kalan 500 YTL'sini ise şehit aileleri için kullanılmasını istediklerini belirttiler.

Vali Daşöz ise başlattıkları Akülü Araç Kampanyası kapsamında 44 akülü aracın dağıtıldığını, bunun 42 adedi için kaynak bulunduğunu, 2 tanesi içinde çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Vali Daşöz, öğrencileri tebrik ederek, okullarındaki Görkem Kaya adlı engelli öğrenciye kampanya kapsamında akülü araç verilmesi için Sosyal Hizmetler İl Müdürü Murat Konan'ı arayarak talimat verdi.

Minik konuklarına şeker ikram eden Vali Daşöz, yine öğrencileri koridora çıkararak tek tek tokalaşarak gönderdi. Törene getirilen engelli Görkem Kaya adlı öğrenciye Vali Daşöz yakın ilgi gösterdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız