SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yaş Ortalamamız 18'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu takımlarından Malatyaspor, Adıyamanspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde, teknik sorumlu Hasan Koç yönetiminde çalışan Sarı-kırmızılı takımda cezalı ya da sakat bulunmuyor. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman 5'e 2 top çalışmasının ardından, şut çalışmasıyla sona erdi.

Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan teknik sorumlu Hasan Koç, "Diyarbakır DİSKİSpor deplasmanı da diğer deplasmanlar gibi bizim için zorluydu. Fakat biz istediğimiz oyunu sergileyemedik. DİSKİSpor daha istekliydi. Bu maçta istediğimiz oyunu sergileyemedik" dedi.

"YAŞ ORTALAMAMIZ 18"
Koç, 1 hafta içerisinde 3 önemli karşılaşma oynayacaklarını kaydederek, "İlk yarı tamamlandı. Ancak önümüzde art arda oynayacağımız 3 önemli maç var. 1 haftalık süreçte; Pazar günü Adıyamanspor ile deplasmanda, Çarşamba günü evimizde Elazığspor ile oynayacağız. Daha sonrada Pazar günü tekrar Van Belediyespor deplasmanına gideceğiz. Takımımızın yaş ortalaması 18 ve bu ortalamayla 1 hafta içerisinde 3 maç oynamak her babayiğidin karı değil. Biz bunun fizik olarak verecekleri zararları da biliyoruz. Buna göre de bütün futbolcularımızı hazır tutmaya çalışıyoruz. Çalışmalarımızı da bu yönde yapıyoruz" diye konuştu.

"GENÇLERİMİZ KENDİLERİ İÇİN MÜCADELE EDECEKLER"
Genç futbolcuların forma şanslarını en iyi şekilde kullanmaya çalıştıklarını belirten Koç, "Gençlerimizin yaptıkları işler bundan sonrada yapacakları işlerin bir parçası konumunda. Daha önlerinde oynayacakları 8 karşılaşma var. Bu karşılaşmalarda performanslarını en üst seviyede tutarak, gelecekleri ve kendileri için mücadele edecekler. Forma şanslarını en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyorlar. Bu kapsamda da daha iyi olacaklarına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

"GENÇ FUTBOLCULARI DEĞERLENDİRMEK GEREKİYOR"
Takımın orta saha oyuncusu Buğra Dinler ise, "Diyarbakır DİSkİSpor karşısında zorlu bir mücadele verdik. Stres dolu bir maç oldu. İyi oynadık, pozisyonlarımız da vardı. Şimdi önümüzde art arda oynayacağımız 3 maç var. Bu maçların hazırlıklarını sürdürüyoruz. Adıyamanspor maçı da bizim için zorlu geçecek. Adıyamanspor'un play off şansı sürüyor. Bizim için kolay maç yok. Malatyaspor için oynuyoruz. Elimizden geleni yapacağız. 2. ligin en genç takımı biziz. Genç futbolcular 2. ligde mücadele ediyor. Bu hem Türk hem de Malatya futbolu için önemli. Bunu değerlendirmek gerekiyor. Adı genç futbolcu oynuyor diye düşünmemek gerekiyor. Bunu değerlendirmek lazım" dedi.

Takımın forvet oyuncularından Talat Akça da, iyi mücadele ettiklerini ifade ederek, "DİSKİSpor karşısında iyi oynayamadık. Bu maçı unuttuk. Şimdi önümüzde Adıyamanspor maçı var. Bu maçın ardından Çarşamba günü Elazığspor maçı ardından da Pazar günü Van Belediyespor maçları var. Bu maçlara en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz. En iyi şekilde de bitireceğimize inanıyorum" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız