SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yaş Ortalamamız 19..'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu takımlarından Malatyaspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Kahramanmaraşspor maçının hazırlıklarına başladı.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde, teknik sorumlu Mehmet Duman yönetiminde çalışan sarı-kırmızılı takımda hafif sakatlıkları bulunan Güven Gürsoy ve Buğra Dinler takımdan ayrı düz koşu yaptıktan sonra salonda çalıştı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman top çalışmasıyla sona erdi.

Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan takım kaptanı Mehmet Yoldaş, "Genç arkadaşlarla mücadele ediyoruz. Takımın yaş ortalaması 19 ve elimizden geldiğince en iyi şekilde mücadele etmeye çalışıyoruz. Belediye Vanspor maçında da bana göre mükemmel mücadele ettik. İkinci yarıda da tecrübesizlik nedeniyle dağıldık. Önemli olan iyi bir futbol oynamak ve iyi futbol oynadığımızı düşünüyorum. Taraftarlarımız da güzel bir maç seyretti" dedi.

Malatya kamuoyuna kızgın olduğunu da dile getiren Yoldaş, "Kahramanmaraşspor karşısında da iyi futbolumuzu sürdürmek istiyoruz. Galibiyet için gideceğiz ama bizim için en önemlisi güzel futbol oynamak. Herkes bize ligden düştük gözüyle bakıyor. Bütün açıklamalarda bu yönde ama bu kadar erken pes edildiği için bir Malatyalı olarak çok üzülüyorum. Ligin sonuna kadar ligde kalma iddiamızı sürdürmek bize yakışırdı ama Malatyalılar erken pes etti. Bu nedenle de kızgınım" diye konuştu.

Takımın orta saha oyuncusu Mert Güneş ise, "Belediye Vanspor maçı bizim için hem sevinçli hem de hüzünlü bir maç oldu. Maçın ilk yarısında iyi bir oyun oynadık, Belediye Vanspor'u sahadan sildik. Ancak ikinci yarıda da onlar bizi sahadan sildi. Takımın çok genç, tecrübesiz olması ve birçok arkadaşımızın da ilk defa profesyonel maça çıkması kaybetmemize neden oldu. Kahramanmaraşspor karşısında da iyi mücadele edip, galip gelmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız