SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yasağa Uymayanlar Hakkında İşlem

0
Güncellendi - 2020-04-06 02:51:37
Yasağa Uymayanlar Hakkında İşlem
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da koronavirüs (kovid-19) ile mücadele kapsamında pazar yerlerinde maske denetimi yapılırken, 20 yaş altına sokağa çıkma yasağına uymayanlara idari işlem yapıldı.

Koronavirüs ile mücadelede alınan yeni tedbirler kapsamında, 20 yaş altına sokağa çıkma yasağı getirilirken, maske takma zorunluluğu getirilen pazar yerlerinde polis ve zabıta ekipleri tarafından denetim yapıldı. Emniyet ekipleri, drone ile pazar yerlerinde denetimde bulundu.

Kentte, 20 yaş altına sokağa çıkma yasağına uymayanlara emniyet ekipleri tarafından idari işlem yapıldı.

Ayrıca, pazar yerlerinde ekipler tarafından maske denetimi yapıldı. Pazarların giriş ve çıkışlarına dezenfektan konulurken, zabıta ekipleri, alış veriş için pazara gelen vatandaşların ateşini ölçtü.

Zabıta ekipleri tarafından pazarcılara maske ve eldiven dağıtıldı. Pazarcı ve vatandaşların birçoğunun maske ve eldiven taktığı görüldü.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ali (3 yıl önce)
    ben 25 yıldır market çalşanıyım üzülerek söylüyorum çarşı merkezinde başka hiçbir yerde kurala uyan yok iki resim emniyet müdürlüğü atıyorum iki resim belediye atıyor ve idareciler de sıkı takip yapıldığını sanıyor ne koltuk kuvvetlerine ne de belediye ekiplerini suçlu bulmuyorum insanlarımızın büyük bir bölümü malesef olayın tam olarak farkında değil birde millet olarak biz kural değince herkes uyusun ama biz hariç diyoruz yazımın başında belirttiğim gibi bir market çalşanıyım 25 kuruşluk poşet parası vermemek için eşyalarını toplayıp kucağında götüren insanımıza ancak para cezası ile kurallara riayet ettirebilirsiniz herşeyi yetkililer de beklemek çok doğru bir yaklaşım değil kolluk kuvvetleri mizde rica ediyorum bertaraf kapalı olduğu için insanlarımız evine en yakın marketler de zaman geçiriyor bu market önlerinde polismizin günde birkaç kez önünde devriye atması çok daha caydırıcı olacak tır anostan ve rica ederiz ikaz ediyorum demekle etkili olunmuyor milletimizin tek sakınacağı şey para cezası ödemek tır herkese teşekkür ediyorum sağlıklı günler diliyorum ALLAH A EMANET OLUN
    0
    0
    Yanıtla