SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yasağın Kalkmasını Bekliyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:57:04
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Amatör Küme Futbol Ligi takımlarından Malatyaspor’da Kulüp Başkanı Bülent Kapkıner, Malatyaspor’da transferin önünün kapanmasına neden olan Malatyaspor'un eski futbolcusu Çek Jiri Masek ile anlaşma sağladıklarını kaydederek, birkaç gün içerisinde transfer yasağının kalkmasını beklediklerini söyledi.

Kapkıner, yeni sezon öncesi transferin önünü açacaklarını ifade ederek, “Bir dönem Malatyaspor'da forma giyen ve alacakları dolayısıyla FİFA'ya başvuran Çek futbolcu Jiri Masek’in alacakları dolayısıyla 4 transfer dönemi yasak getirilmişti. Görüşmelerimiz neticesinde Jiri Masek ile anlaştık. Hafta içerisinde parasını gönderip, transfer yasağını kaldıracağız. Hukuki süreci hızlandırmak istiyoruz. Özellikle Jiri Masek’in vekaletini verdiği ve fesihnamede adı geçen avukat ile temasa geçtik. En azından bu zararı onlardan tazmin etmek istiyoruz. Onlarda tazmin etmek durumundalar. Bu sayede transferin önünü açacağız” dedi.

Malatya 1. Amatör Küme Futbol Ligi’nde mücadele edecek olan takıma transfer yapmak için görüşmelerin sürdüğünü de kaydeden Kapkıner, “Bir yandan transferin önünü açmak için yoğun bir mesai harcarken diğer yandan da transfer görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Bu anlamda yurt dışından 2 oyuncu bir haftadır bizimle birlikte çalışmalara katılıyorlar. İlk önce bu arkadaşlarımızla anlaşma imzalayacağız. Bunun yanında şehir dışından birkaç futbolcu ile görüştük. Malatya’dan görüştüğümüz futbolcular var. Tabi her şey transfer yasağının kalkmasına bağlı. Yasak kalkar kalkmaz transferde görüştüğümüz futbolcular ile resmi sözleşme yapacağız” diye konuştu.

Kapkıner, transfer yasağının geçen sezon takımı sıkıntıya düşürdüğünü belirterek, “Transfer yasağının cezasının geçen sene çok çektik. Bizi çok zorladı. Futbolcularımız 1 gün arayla iki maç oynamak zorunda kaldılar. Böyle olunca da ligin sonunda hem kondisyon hem de motivasyonları zayıfladı. Dolayısıyla da BAL Ligine çıkma şansımızı yitirdik. Yeni sezonda buna mahal vermek istemiyoruz. Yeni arkadaşlarımızla birlikte amatörde de olsa Malatyaspor’u başarıyla temsil etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Malatyaspor olarak yeni sezonda da BAL Ligini hedeflediklerini kaydeden Kapkıner, “Biz Malatyasporuz. Mutlaka hedefimiz BAL Ligi olacak. Şuanda da BAL Ligi’nin en büyük adayı Malatyaspor olarak görülüyor. Bunu da başarabilecek güçteyiz. Transfer yasağı kalktığı zaman BAL Ligi’nin en güçlü adayı olduğumuz bariz şekilde ortaya çıkacaktır” diye konuştu.

Kapkıner, U-19 1. Küme Ligi’nde de yollarına en iyi şekilde devam ettiklerini belirterek, “U-19 1. Küme Ligi takımımız bu sene yine iddialı şekilde yoluna devam ediyor. Ligin üçüncü haftasında Malatya Fenerspor ile oynadığımız karşılaşmada 1-1 berabere kaldık. Takımımız 3 senedir yenilmiyor. Ben bu sezonda başarılı olacaklarına inanıyorum” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız