SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yasak Afiş Gözaltısı

A- A+ PAYLAŞ

Paşaköşkü’nde “yasaklanmış” afiş yapıştırdıkları ve polise karşı koydukları gerekçesiyle 2 kişi gözaltına alındı. 117’şer YTL idari para cezası da verilen şahıslar, adliyece serbest bırakıldılar.

Edinilen bilgiye göre; Paşaköşkü Mahallesi Yeşilyurt Caddesi üzerinde 07.30 sıralarında bir binanın yan duvarına, “el koyma ve toplatma kararı” bulunan afişleri yapıştırırken görülen 24 yaşındaki E.E. ile 20 yaşındaki M.N.T. adlı şahıslara, polis müdahale etti. İki şahsın ellerindeki malzemeyi vermemek için polise karşı koydukları da öne sürülürken, daha sonra 163 afiş, 1 kova ve 1 fırça ile gözaltına alındıkları bildirildi.

İki şahsın ESP mensubu oldukları, afişlerin bir süre önce aralarında Malatya’nın da bulunduğu bazı illerde gerçekleştirilen TKPML örgütüne yönelik operasyonda yakalananların serbest bırakılmasını isteyen ifadeler içerdiği öğrenilirken, iki şahıs hakkında Kabahatler Kanunu gereği 117’şer YTL idari para cezasının uygulandığı, ayrıca “Görevli Memura Mukavemet” suçlamasıyla gönderildikleri adliyece serbest bırakıldıkları belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız