SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yasak Varmış Kimin Umurunda!

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:41:02
Yasak Varmış Kimin Umurunda!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir süre önce tek yön yapılan sokakta, yetkililer tarafından denetim yapılmaması sürücüler arasında kavga çıkmasına neden oluyor. 

İstiklal Mahallesi Hamikoğlu Sokak'ta aylar önce tek yön uygulaması başlatılırken, çok sayıda sürücünün levhalara rağmen buna uymadığı görülüyor. Kural ihlali yapan sürücüler nedeniyle sokakta trafik adeta durma noktasına gelirken, bazen ters yönden gelen sürücülerin kurala uyan sürücülerle 'yol verme' konusunda kavga ettikleri görülüyor. Sokak üzerinde işyeri ve evleri bulunan vatandaşlar ise, uygulamanın uzun süre önce başladığını ancak neredeyse kimsenin uymadığını söylediler. Korna seslerinden ve kavgalardan bıktığını belirten vatandaşlar, yetkililerin sokakta denetim yapmasıyla sürücülerin kurallara uymasının sağlayacağı görüşünde. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız