SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yasal Değilmiş!..

A- A+ PAYLAŞ
Kanalboyu'nda bulunan bir apartmanda yaşayanlar, kendilerine ait olduğunu söyledikleri ve araçlarını park ettikleri yeri çit ile çevirince zabıta müdahale etti. 
Yunus Emre Caddesi'nde bulunan ve Şavata Apartmanı sakinleri tarafından otopark oluşturmak üzere çekilen çitlerin sökülmesi sırasında, polislerde tedbir amaçlı hazır bulundular. Zabıta ekipleri, apartman sakinlerinin yaptıkları uygulamanın yasal olmadığını söyleyerek çiti kaldırdılar. Çitin sökülmesine  tepki gösteren apartman sakini Ejder Şavata, "Mal sahipleri kendi otoparkları olduğu halde arabalarını koyamıyor. Devamlı burada yabancı insanlarla kavga gürültü oluyor. Biz kendi yerimizi çevirdik ve kendi otoparkımızı yaptık. Burayı tel örgüyle çevirdik, belediye ekipleri ise yıktı" dedi. 
 
AVM'DE DURUM AYNI 
 
Bir süre önce malatyahaber.com'da yayınlanan ve AVM önünde bulunan kamuya ait yolun dubalarla kapatılarak vatandaşların kullanımına engellenmesi haberi sonrasında, ilgili yerlerden resmi bir açıklama gelmediği gibi, her hangi bir girişimin de olmadığı gözleniyor. Kamuya ait yol, halen vatandaşların kullanımına kapalı tutulurken, yolu kullanma ve park etme izinleri ise özel güvenlik tarafından yönetiliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız