SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yaşam Merkezi Faaliyette

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:37:14
Yaşam Merkezi Faaliyette
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Yaşam ve Spor Merkezi’nin fiziki özellikleri ve işlevselliği yönünden örnek bir tesis olması bekleniyor. İnşaatı tamamlanan Yaşam ve Spor Merkezi’nde açık spor tesisleri hizmet vermeye başlarken, çevre düzenleme çalışmalarında ise sona yaklaşıldı.

TSK Lojmanları kavşağında Şeker Fabrikası arazisi üzerine 53 dönümlük alanda yapılan Yaşam ve Spor Merkezi, bünyesinde bulundurduğu tesisleri ve fiziki yapısı ile  yaşam standartlarını yükseltecek bir proje niteliğini taşıyor. 

Gerek tasarımı ve gerekse işlevselliği ile şimdiden dikkat çeken Yaşam ve Spor Merkezi’ndeki tesisler uluslar arası standartlara sahip. Olimpik yüzme havuzları, çocuk havuzu, Türk hamamı, sauna, kapalı ve açık otopark, fitness, tenis, bilardo salonları, açık ve kapalı kafeteryalar, voleybol, basketbol, futbol ve tenis sahaları, yürüyüş yolları, oturma grupları gibi her türlü sağlıklı yaşam spor tesisinin yer aldığı Yaşam ve Spor Merkezi’nin inşaatı, küçük rötuşlar dışında tamamlandı. Açık alan spor tesisleri hizmete girerken, çevre düzenleme çalışmaları ise bitme aşamasına getirildi.

17 dönüme yakın kapalı, 35 dönümün üzerinde de açık alanı bulunan Yaşam ve Spor Merkezi içerisinde birçok spor tesisi bulunuyor. 

Yaşam ve Spor Merkezi içerisinde; 2 adet bay ve bayanlar için ayrı ayrı yarı olimpik yüzme havuzu, 2 adet masaj havuzu, 2 adet çocuk havuzu, dinlenme terasları, 2 adet fitness salonu, 2 adet geleneksel hamam, saunalar, bilardo, masa tenisi salonları, işyerleri, kapalı ve açık kafeteryalar, 4 adet tenis kortu, 4 adet basketbol ve voleybol sahası, yürüyüş ve bisiklet yolları ile açık ve kapalı otopark alanları yer alıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız