SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yaşam Savaşını Kaybetti

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:43:51
Yaşam Savaşını Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 10 gün önce bıçaklı ve silahlı saldırı sonucunda ağır yaralanan 33 yaşındaki şahıs, tedavi altında iken kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Cinayet zanlısı ise olaydan sonra yakalanarak tutuklanmıştı.

ÖLÜME 10 GÜN DİRENEBİLDİ

Olay, 13 Nisan Pazartesi günü saat 20.30 sularında merkez Dabakhane Mahallesi Arasa Sokak içinde meydana gelmişti. Olayda tabanca ve bıçaklı saldırı sonucunda Mehmet Aslan (33) adlı şahıs yaralanmıştı. Yaralı şahısın vücudunda 15 bıçak darbesi ile 3 kurşun yarası olduğu belirlenmişti. Olaydan sonra 10 günden beri Turgut Özal Tıp Merkezi'nde yoğun bakımda tedavi altında tutulan Mehmet Aslan, tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

ŞÜPHELİ TUTUKLANMIŞTI 

Olayda tabanca ile ayağından hafif yaralanan şüpheli Orhan T. ise, olaydan yaklaşık 45 dakika sonra gizlenmiş olduğu binada Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekiplerince yakalanarak gözaltına alınmıştı. Şüphelinin olayda kullandığı silah ise olay yerindeki bir tekel bayisine atılmıştı. Şüpheli Orhan T., olaydan sonra tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

ARŞİV FOTO: Olay yeri..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız