SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yaşam Savaşını Kaybetti..

A- A+ PAYLAŞ

Aşırı hız nedeniyle yoldan çıkarak elektrik direğine çarpıp ikiye bölünen kamyonetin sürücüsü 6 gün sonra vefat etti.

Hanımınçiftliği kasabası eski boya fabrikası binasının yanında 1 Eylül Çarşamba günü meydana gelen kazada, Ömer Şendoğlu (24) yönetimindeki 44 FK 298 plakalı küçük kamyonet aşırı hız ve yoldaki mıcır yüzünden, yoldan çıkarak elektrik direğine çarpmış ve araç ikiye bölünmüştü. Kazada ağır yaralanarak Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılan Ömer Şendoğlu, 6 günlük tedavinin ardından kurtarılamayarak vefat etti.

Malatya Mezarlıklar eski Müdürü Mustafa Şendoğlu'nun oğlu olan ve Malatya Şehir Mezarlığında santral memuru olarak çalıştığı öğrenilen Ömer Şendoğlu, kalabalık bir katılım ile kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız