SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yaşam Seviyesine Farklılık Kazandıracak"

0
Güncellendi - 2017-07-27 03:30:18
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Bostanbaşı Kanal Projemiz farklı mimari yapısı ve görselliğiyle ilçemizin modern yaşamına katkı sunmasının yanı sıra kent ekonomisine sağlayacağı katkı ile geleceğe yönelik ciddi bir yatırımdır. Yeşilyurt, geleceğe dönük hazırlanan projelerle değişim içerisindedir” dedi.

“YEŞİLYURT’U BÜTÜN ALANLARDA KALKINDIRMAK İÇİN BU TÜR PROJELER ÖNEMLİ”

İlçenin hem bugününe hem de geleceğine yönelik projeler ürettiklerini ifade eden Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Göreve geldiğimiz 2014 yılı Mart ayından itibaren belirlediğimiz planlamalarımız; kentimizin ve ilçemizin bütün yönleriyle kalkınmasını sağlayacak hedefler üzerine kurulmuştur. Yerel yönetimler olarak devletimizin bize aktardığı parasal destekleri verimli, kaliteli, gelecek nesillere hitap edecek, vatandaşlarımızın bütün ihtiyaçlarına cevap verecek yatırımlara dönüştürüyoruz. İlçemizin bütün yerleşim alanlarını modern ve estetik bir görüntüye ulaştırmaya gayret ediyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Polat, “Üçüncü etabındaki çalışmaların devam ettiği kanal projemiz bir yandan farklı mimari yapısıyla ilçemizin değişen görüntüsüne katkı sağlamasının yanında tarım arazilerine ulaştıracağı su ile kent ekonomisinin de canlanmasına imkân tanımış olacak” dedi.

 “BOSTANBAŞI KANAL PROJESİ İLÇEMİZDEKİ YAŞAM SEVİYESİNE FARKLILIK KAZANDIRACAK” 

Bostanbaşı Kanalının tamamlandığında ilçenin gelişim seviyesine önemli kazanımlar sağlayacağını hatırlatan Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Büyükşehir Belediye ekiplerimizde projemizin her iki tarafındaki yol açma ve genişletme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yapılan çalışmalar Bostanbaşı mahallemizin değişim ve dönüşümüne katkı sağlayacak, ilçemizin gelişim seviyesine önemli değerler kazandıracaktır” dedi.

“YEŞİLYURT’UN VAR OLAN POTANSİYELİNİ GÜÇLÜ YATIRIMLARLA GELECEĞE TAŞIYORUZ”

Hedeflerinin farklı ve modern projelerle Yeşilyurt’un var olan potansiyeli ve güzelliklerini kalıcı hale getirip gelecek nesillere aktarmak olduğunu yineleyen Başkan Polat, “Her bölgesi farklı güzelliklerle dolu ilçemizin kendi bünyesinde barındırdığı güçlü potansiyeli uzman ekiplerimiz tarafından yapılan projelerle gün yüzüne çıkarıp, farklı yatırımlarla kalıcı hale getirmeyi hedefliyoruz. Beylerderesi Şehir Parkı, Gedik Kent Park ve Bostanbaşı Kanal Projesi başta olmak üzere diğer yatırımlarımızla Yeşilyurt’u geleceğe en güzel şekilde hazırlamaya çalışıyoruz. Her aşamasını yakından takip ettiğimiz bu projelerimiz üzerinde titizlikle duruyoruz. Amacımız; bu tür değişime öncülük edecek projelerle kentimizin ve ilçemizin ekonomik, turizm, sağlık, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlamaktır” diye konuştu.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Ramazan (6 yıl önce)
    Kanal sulama kanalı iki kelimeyi bir araya getiremeyen insanlar bizi yönetiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer (6 yıl önce)
    Yaşam seviyesine farklılık kazandıracakkkkk? yav Allah aşkına bizleri güldürmeyin. Yolların daraltılmasından sonra her gün yaşanan kazalar, hakkatten yaşam seviyemizi yükseltti. demir yığınıyla yapılan kanal projesiyle de yaşam seviyemiz yükseldi. adeta bi sulama kanalını andırıyor. inan su var mı yok mu belli değil. bi de bu 3. etapmış yandık herhalde bunun 4. ve 5.de olacak. maşallah her etap 1 yıl sürüyor. 1 etabın uzunluğuda 500-600 metre olsa gerek. neyse 2019 seçimlerine 1 yıldan biraz fazla zaman kaldı.ne olur bi daha aday olsana.....................
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (6 yıl önce)
    Arkadaşlar, çevre ve şehircilikten zerre-i miskal anlamayan bu insanları o makama mevkiye getirenlere yazıklar olsun. Gerek Bostanbaşı ve gerekse Tecde-Yeşilyurt yolunu tasarlayan kıt beyinli insanlar kim ise sadece bilgisayar üzerinde çizip, uygulamada olurmu olmazmı insan ve araç sayıları vb. gibi hesaplamaları yapmadan uygulama yapıyor ve yönetici olan şahıslarda gidip orda poz vermekten başka bir işe yaramıyorlar. Bostanbaşı ve tecde-yeşilyurt caddelerinde kaldırım yoldan daha geniş yapılmış/yapılıyor hergün bir kaza meydana gelmektedir. Hele hele o kavşakları çizen ve ona onay veren mühendis arkadaşları tüm malatyalılar olarak kendilerine sürekli dua(!) ediyoruz. Eskiden daha geniş olan yollar şimdi bir araç zor geçecek duruma getirildi. Yollara verilmesi gereken yumuşak kavisler yerine aniden dönen dar kavisler haline getirildi. Bu kadar iş'ten, aklıdan, izandan yoksun insanı nereden buluyorlar ve bize yönetici diye getiriyorlar anlamıyorum. Zaten hem büyükşehir hemde yeşilyurt belediyesinin yönetici tayfasının yeteneği (!) herkes tarafından bilinmektedir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vlkn (6 yıl önce)
    İş yapmasini bilmiyorsunuz bari konuşmasini ögrenin.sacmalamakta sinirpari zorluyorsunuz.Bu kanal projesi kent ekonomisine,kültürüne,sosyal modern yasamin katkisina ne saglayacak cok merak ediyorum??? Kendi kendini yonetemeyenler bize hizmet adi altinda eziyet ediyorlar ya icin yaniyor.Her gun kaza yolda cozum yok.secim gelecek elbet...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 yıl önce)
    ey başkan!!!!!!!!!!!!!! başkanlığa ait hiç bir vasfın,vizyonun,ufkun olmadığı belli.yaptığın bu kanal projesiyle de kendini ispatladın. valla bu kanal projesini ve yolları batırdın. su var mı yok mu belli değil.bir köye DERE yapsalar ancak buna benzerdi.yollar da ellerinize sağlık ? biraz daha daraltsaydınız daha güzel olacaktı. suç sende değil,bizim gibi akılsızlarda.niye oy verirsin böyle adamlara.Neymiş Ak partiye oyumuz gitsin.oy gitmesine gidiyo da böyle adamları da başımıza geliyo. Ama şunda çok başarılısın.Reklam ve Tabela konusunda Allah var bir numarasın.senden olsa olsa REKLAM ve TABELA BAŞKANI OLUR.
    0
    0
    Yanıtla
  • Michail (6 yıl önce)
    2019 da kusura bakmayın oy falan yok akp ye ne yesilyurt ne battalgazi ne buyuksehir calisiyor malatyada akp uyuyor herkes seyrediyor. Boyle devam edelim belki paris yada los angels gibi oluruz. Sayin baskan cikta sagda solda calisan elemanlara bi bak yada basina sef diye koyduklarina hepsi lakait vatandaşa soru sorma yada birsey sorma yetkisi vermiyolar nerde işe yaramaz var işe almışsınız bu ne demektir eş dost ahbap ilişkisi editöre ricam her zaman yorum yapiyorum sporda haberlerde yayınlanmıyor lütfen bunu yayınlayın millete susma yetkisi yada susturma yetkisi mi verildi de haberimiz yok birde kapiya eleman gönderip anket yapiyorlar. Işsizliği önleyin yollari yapin kaldirimlari yapin halki dinleyin adaletsizlik yapmayin taraf tutmayin ki bizlerde arkanizda olalim bize bu yorumlari yaptirmayin geçen bi devlet dairesine gittim 2 saatte bir evrağa bakan olmadi birine gidiyom o baskasina gonderiyor digerine gidiyorum ben bakamam diyor eee sen bakmaz digerleri ilgilenmezse kim bakacak? Anlayacaginiz iş gören bir yetkili yok salla başını al maaşını saatimi dolduramda bir an once gidem diyolar ondan sonra maaşım az efendim diyolar. Boyle olmaz herkes yakışanı yapsın lutfen olan halka millete oluyor malesef
    0
    0
    Yanıtla
  • mısafır (6 yıl önce)
    sayın baskanım bu kanal projesı degıl basbaya dsı sulama kanalı olmus sadece apartmanda uturanlar suyu gorebılıyor yanında yuruyecek ne bım kaldırım ne bı agac dıkdınız dogru durust bı ısıklandırma bıle yok hıc bırsey yapamıyordunuz en azından fahrı kayahan kanal projesının bı benzerını yapsaydınız olmazmıydı bunca emege paraya yazık orayı gezıp gordukden sonra bızım kanaldan bahsetmemız komık bıraz lutfen olayllara gercekcı yaklasalım mıllet herseyın farkında kımse kımseyı kandırmasın sonuc bır ıkı yıl sonra yık yenısını yap lutfen beledıyecılık bu olmamalı saygılarımla.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Tayfun (6 yıl önce)
    Yaşam seviyesine farklılık katacak bir proje göremiyorum Sadece sıradan bir uygulama Malatya' yapılan hiç bir proje ne aslına uygun nede görsellerine kanalın yanı cok dar kazaya müsait araclar yan yana rahat gidemiyor kanalın yanına kaldırım kenarına koruma yapılmalı araclar pek yakında kaldırıma cıkar örnek gecen hafta magim önündeki kaza gibi Allah dan yaya yoktu daha önce dıstan takılan simdi içe alınan elektrik buatlarını taktınız nasıl teslim alınıyor bu işler muhendisleriniz görseli super boş işler yapıyırlar bostanbası girişindeki restorant yakıştığını düşünüyormusunuz basit k0cük görselden yoksun iyi düşünüp cok gezip güzel işler yapmanız dileğiyle
    0
    0
    Yanıtla
  • macit (6 yıl önce)
    kanal projesiymiş!!! duyan da süveyş kanalını malatya'ya getirdiler sanacak. zaten orada kanal vardı. demirleri değişti, ışıklandırıldı o kadar. ayrıca kaldırımı yoldan geniş cadde olmaz. kanalın kenarında 2 kişi yan yana yürüyemiyor. tek sıra resmi törenle yürümek gerekiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Konuk (6 yıl önce)
    Iki arabanın yan yana geçemediği yolların, oluk oluk akan insan selini taşıyabilecek kaldırımların yapıldığı bu proje acaba geleceğe yönelik nasıl bir katkı sağlayacak merak içerisindeyim. Kanalın iki yanına yürüyüş yolu yapılmış arkadan gelen arabanın aynası kolunu götürecek başkanın haberi yok. Tüyü bitmemis yetimin hakkını gösteriş niyetiyle vizyon sahibi olmayan insanların eline teslim edenler bu işin vebalini nasıl ödeyecekler acaba...
    0
    0
    Yanıtla
  • haci bilen (6 yıl önce)Konuk isimli kullanıcı yorumuna
    O mini kaldırımlar sadece süs. Ortadaki kanal da oralarda oturanların balkondan seyretmeleri için. Caddede yürüyenler Demir yığınlarından dolayı zaten kanal su falan göremiyor. "Ben yaptım oldu" mantığı ile bu kadar oluyor. Hele o caminin yanına yaptığı park, göl yapmış pis bir su üstelik de kokuyor. Kapalı mekan yani bina, Cami falan bırakmamış ortada. Aman Allahım aklım sana emanet.
    0
    0
    Yanıtla