SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yaşanabilir Bir Türkiye İçin..'

A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP ) Malatya milletvekili adayı Yaşar Canbay, "İktidarda iken yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır" dedi.

Seçim bürosunda basın toplantısı düzenleyen SP milletvekili adayı Yaşar Canbay, "Biz Milli Görüş olarak, Saadet Partisi olarak hep diyoruz ki; 'Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.' Bu en tarihi dönemde, Saadet Partimiz'in reçetelerinin milletimizin problemlerinin tek çözümü olduğu açıkça görülmüştür. Bu seçimde yapılacak isabetli tercih ile yeni bir dönem başlayacaktır" diye konuştu.

Yaşar Canbay, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Son günlerde ülkemizin gündemine Saadet Partisi girmiştir. Bir yandan Milli Görüş lideri Sayın Necmettin Erbakan'ın konferansları ve mitinglerdeki konuşmaları, Saadet Partisi Genel Başkanı Sayın Recai Kutan'ın açıklamaları ve özellikle Saadet Partisi'nin seçim beyannamesi, bütün milletimizin ilgisini ve güvenini toplamıştır. Ülkede adeta 'Saadet' rüzgarı esmeye başlamıştır. Yaşanabilir bir Türkiye için, yeniden büyük Türkiye için, yeni bir dünya için 'Saadet
Partisi' diyoruz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız