SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yaşanılacak Güzel Günler Var, İnan'

0
Güncellendi - 2020-04-06 18:59:24
'Yaşanılacak Güzel Günler Var, İnan'
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor, koronavirüs (kovid-19) salgını ile mücadele kapsamında anlamlı bir video paylaştı. Futbolcular, Malatyalılara çağrıda bulunarak, “Malatya, yarınlar bizim. Sağlıklı, güzel, mutlu günler yakında” mesajı verdi.

Sarı kırmızılı kulüp, “Yaşanılacak güzel günler var, inan” etiketiyle koronavirüs (kovid-19) salgınına karşı ‘Dayan Malatya. Sağlıklı, güzel, mutlu günler yakında” mesajı verdi. 

Malatya’dan görüntülerin yer aldığı videoda futbolcular Eren Tozlu, Remi Walter, Fabien Ceddy Farnolle, Murat Yıldırım, İssam Chebake, Sakıb Aytaç ve kulüp tercümanı Damir Ibric, “Ülkemizin ve tüm dünyanın zor günlerden geçtiği bu dönemde birlik olma zamanı. İnşallah, beklediğimiz o güzel günler çok yakında. Güzel günler çok yakında, dayan Malatya. Dayan Malatya. Her şey çok güzel olacak. Sevgili Malatyalılar ve Malatyaspor ailesi; inşallah, bu kötü hastalığı bir an önce yenip, güzel günler bizim olacaktır. Malatya, yarınlar bizim. Sağlıklı, güzel, mutlu günler yakında. Sağlıcakla kalın” mesajını verdi. 

Koronavirüs nedeniyle liglerin ertelenmesinin ardından BtcTurk Yeni Malatyasporlu futbolcular evlerinde bireysel çalışmalarını sürdürüyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Ziya (3 yıl önce)
    Konuyla alakalı yorumu ben yapayım.Liglerin bitimine 8 hafta var ve bu takım ikinci yarıda 1 puan alarak Avrupada enaz puan alan takım ünvanını halen elinde tutuyor.Bu olağanüstü başarısız durumun ortaya çıkmasında büyük emekleri olan bu yönetimle bu takımı sevenler nasıl yaşanacak güzel günler görecek.Umarım Ligler bu yıl oynanmaz ve mevcut yönetim giderse sağlık ve sıhhat içinde mutlu ve güzel günler görmek o zaman nasip olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya Sever (3 yıl önce)
    Seyyar satıcıların Ekmeğine Göz Diken bir yönetime umut beslemek zor ınsallah istifa ederler
    0
    0
    Yanıtla
  • Yazdıklarının haberle ne alakası var kardeş?
    0
    0
    Yanıtla