SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yasanın Çıkmasını Bekliyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

Seçimlerden sonra 'Emlak Müşavirliği Yasası'nın çıkarılmasını istediklerini belirten Malatya Emlakçılar Odası Başkanı Ali Özgül, "12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak milletvekili seçimleri nedeni ile AK Parti milletvekilleri adaylarından sayın Mücahit Fındıklı ile beraber sayın Cemal Akın odamıza ayrı ayrı ziyaretlerde bulundular. Bu ziyaretlerde kendilerine emlak müşavirliği yasası ile bilgi verilmiş, seçimden sonraki süreçte emlak müşavirleri yasasında yapılacak çalışmalarla ilgili Ankara'da bize gereken yardımı yapacaklarının sözünü vermişlerdir. İnşallah seçimdeki sonraki süreçte emlak müşavirleri yasasında olumlu gelişmeler yaşanacaktır. Olumsuz gelişmelerde de sayın milletvekillerimizin bize verdiği söze güvenerek kendilerine gereken bilgileri aktaracağız. Olumsuz geliºmeleri olumlu duruma yani bizim görüşlerimiz çerçevesinde gerekli düzeltmeler inşallah yapılacaktır" dedi. 
Özgül açıklamasına şöyle devam etti;"Sayın Cemal Akın da gerek kendisinin belediye başkanlığı dönemi ile ilgili gerekse bugünkü yapılan imar çalışmaları ile ilgili arkadaşlarımıza çok önemli bilgiler vermiştir. Ziyaretler çok faydalı olmuştur. Bizler için kendilerine bu ziyaretlerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür eder, 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak seçimlerde kendilerine başarılar dileriz. 2011 yılı milletvekilleri seçimlerinin ülkemize, Malatya'mıza ve ayrıca tüm emlakçı arkadaşlara hayırlar getirmesini dileriz." 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız