SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yaşayan Bir Merkez Olacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:09:25
A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberinde Başkan Yardımcısı Hasan Atay ile birlikte yapımı devam eden Adliye ve Maliye arkasındaki otopark alanında incelemelerde bulundu. 

Devam eden çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Ahmet Çakır, otoparkın kaba inşaatını bitme aşamasına getirdiklerini belirterek, “Yaptığımız düzenlemeler ile bu alanı yaşayan bir merkeze dönüştüreceğiz. Alt geçitlerin üzerlerini kapattığımız alanlarında yapacağımız peyzaj düzenlemeleriyle, buraları bir takım etkinliklerin, sergilerin düzenlendiği nezih alanlara dönüştüreceğiz” dedi. 

Başkan Çakır, “Adliye ve Maliye arkasında yapmakta olduğumuz otopark, yaklaşık 5000 metrekare kapalı alana sahip. 300 metre uzunluğunda 17-18 metre genişliğinde bir alan. Buranın otopark alanı olarak yapım işini hemen hemen tamamladık. Ayrıca yaklaşık 3 aydır kapalı olan doğu –batı istikametindeki çevreyolu yan yol bağlantısını da bugün (1 Ocak 2013 Salı) itibariyle trafiğe açmış bulunuyoruz. 

Burada kapatmış olduğumuz alanın yaklaşık 1500 metrekaresinin yarısı otobüs durağı olarak, geri kalan kısmı ise dolmuş durakları olarak planlandı. İnşallah en kısa süre içerisinde, havaların da el verdiği ölçüde projelerimizi bir bir tamamlayacağız” dedi. 

Alt geçitlerin üzerinin kapatıldığı alanın şu an İhale Biriminde olduğunu belirten Başkan Çakır, “Buranın önümüzdeki günlerde ihaleleri yapılacak. Peyzaj düzenlemelerinin tamamlanmasıyla birlikte alt geçitlerin üzeri, Malatya’nın en canlı bölgelerinden biri haline gelecektir” dedi. 

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız