SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yaşlı Bir Şahıs Daha Ölü Bulundu

0
Güncellendi - 2020-03-18 22:45:01
Yaşlı Bir Şahıs Daha Ölü Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

ESKİ MİLLETVEKİLİ VE BAŞKANIN AMCASI.. Malatya'da yalnız yaşayan bir kişi evinde ölü bulundu.

Olay Battalgazi ilçesine bağlı Çöşnük Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre,Yayladamı Sokakta bulunan bir apartmanın 3'üncü katında yalnız yaşayan 77 yaşındaki Seyhan Erkal'dan üç gündür haber alamayan komşuları durumu Erkal'ın yakınlarına bildirdi.Erkal'in yaşadığı eve gelen yakınları şahsı hareketsiz halde buldu.İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Seyhan Erkal'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Doğal nedenlerle öldüğü değerlendirilen Erkal'ın cenazesi, polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından kesin ölüm nedenin belirlenmesi için Malatya Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Merhum Seyhan Erkal'ın, Malatya eski belediye başkanlarından ve AKP Malatya eski milletvekili Ahmet Münir Erkal'ın amcası olduğu öğrenildi.

Geçtiğimiz Pazar gecesi de Yeni Hamam Mahallesi Şire Pazarı sokaktaki bir apartmanın 1. katında yalnız yaşayan 72 yaşındaki Ali Ganioğlu, evde ölü bulunmuştu.

SEYHAN ERKAL'IN TAZİYE ADRESİ: Çöşnük Mahallesi Mehmet Buyruk Caddesi, Arkadaş Ap. No:3/15 Battalgazi/Malatya

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Süleyman MERT (4 yıl önce)
    Rabbim gani gai rahmet eylesin mekanı Cennet olsun inşallah. Malatya Fen Lisesi ilk açıldığında tarih hocamızdı, adam gibi adam, eğitim-öğretim yanı sıra hayata hazırlayan bir babacan. Arkasından herkesin hayır dua etmesi boşuna değil. Keşke yalnız kalmasaymış son anlarında, ona çok üzüldüm. Başımız sağolsun MFL, Malatya..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • İsmail Şahin (4 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Fen lisesinde yıllarca beraber çalıştık;herkes tarafından sevilen,sayılan, başarılı, medeni bir öğretmendi...Çok üzüldüm. Başta öğrencim olan Yavuz olmak üzere tüm yakınlarına ve sevenlerine sabır ve sağlık diliyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet Zeki Dinçarslan (4 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Malatya Fen Lisesi'nde 95-96 yıllarında tarih dersimize giriyordu. Öğretmenlik mesleğine saygı duymam sayesinde olmuştur.
    %100
    %0
    Yanıtla