SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yaşlı Kadın Kaza Kurbanı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen trafik kazasında, yaşlı bir bayan hayatını kaybetti.

İ.A. yönetimindeki 44 FE 766 plakalı kamyon, Çevreyolu Çavuşoğlu Mahallesi tali yol Göksoku Sokak mevkiinde yolu karşıdan karşıya geçmek isteyen Zekine Yıldırım'a (80) çarptı. Ağır yaralı olarak 112 ambulansıyla Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılan Zekine Yıldırım kurtarılamadı.

Malatya Çavuşoğlu Mahallesi'nde oturduğu belirlenen yaşlı kadına çarpan sürücü İ.A., polis tarafından gözaltına alındı.

DİĞER KAZALAR
Cemal Gürsel Mahallesi’nde M.P. yönetimindeki 44 KK 047 plakalı oto ile O.Ç. yönetimindeki 44 DF 415 plakalı belediye otobüsü çarpıştı, araçlar hasar görürken 21 yaşındaki M.P. hafif yaralandı.

Yeşiltepe Koşu Mahallesi’nde H.A. yönetimindeki 44 KP 781 plakalı kamyonetten inip karşı kaldırıma geçmek isteyen 20 yaşındaki T.Z., E.E.Ö. yönetimindeki 06 AS 430 plakalı aracın çarpması sonucu yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Vilayet arkasında 06 ZOS 15 plakalı araç karşıdan karşıya geçmek isteyen 69 yaşındaki O.N.K.’ye çarptı ve yaraladı. Kaza sonrası kaçan aracın sürücüsünün belirlenmesine çalışılıyor.

Çevreyolu’nda S.E. yönetimindeki 44 EH 075 plakalı otoyla giderken, yolun karşısına geçmek isteyen 23 yaşındaki M.T.’ye çarptı ve yaraladı.

Yeşilyurt ilçesi Cumhuriyet Meydanı’nda A.Ö. yönetimindeki 44 DS 111 plakalı otoyla giderken, 28 yaşındaki G.C. yönetimindeki motosikletle çarpıştı ve motosiklet sürücüsünün yaralanmasına yol açtı.

Çevreyolu Turgut Temelli kavşağında H.I. yönetimindeki 44 KU 153 plakalı oto ile A.A. yönetimindeki 12 KM 0324 plakalı minibüs çarpıştı. H.I.’nın aracında yolcu olarak bulunan 62 yaşındaki M.B. adlı kadın ile 67 yaşındaki K.B. yaralandılar.

Sanayi Sitesi’nde 20 yaşındaki H.U. yönetimindeki 44 LA 131 plakalı motosikletle giderken, kavşak banketine çarptı ve yaralandı. H.U.’nun durumunun ağır olduğu bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız