SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yaşlı Sürücü Kaza Kurbanı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya- Adıyaman karayolunda meydana gelen trafik kazasında, takla atan otomobilin 78 yaşındaki sürücüsü öldü. Çevreyolu’ndaki kazada da 76 yaşındaki şahıs yaşamını yitirdi. İl genelindeki trafik kazalarında ise toplam 34 kişi yaralandı.

TAKLA ATTI..
Malatya- Adıyaman yolu 33. kilometre Yeşilyurt Aşağı Oluklu mevkiinde, 78 yaşındaki M.Y. yönetiminde bulunan 33..0322 plakalı otomobil, dikkatsizlik sonucu sürücünün kontrolundan çıktı ve takla attı. Sürücü kaza yerinde ölürken, eşi olduğu bildirilen 82 yaşındaki Z.Y. adlı kadın ise yaralı olarak Beydağı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Malatya Çevreyolu’nda ise 37 yaşındaki A.K. yönetiminde bulunan 44..479 plakalı otonun çarptığı 76 yaşındaki T.G. ağır yaralandı ve kaldırıldığı Malatya Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Sürücü gözaltına alındı.

DİĞER KAZALAR…
26 yaşındaki bayan sürücü G.Ş. yönetiminde bulunan 44..741 plakalı otonun çarptığı 33 yaşındaki H.M.Y. adlı bayan yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Başharık Mahallesi’nde 50 yaşındaki N.T.’nin yönetiminde bulunan 44..627 plakalı otoyla çarptığı 12 yaşlarındaki S.Y. adlı çocuk yaralandı.

Zaviye Mahallesi’nde karşıdan kayrıla geçmek isteyen 31 yaşındaki Y.U. adlı kadın, park halinde iken geri manevra yapan 01..711 plakalı otonun çarpması sonucu yaralandı. Kaza yerini terk eden aracın sürücüsünün belirlenmesine çalışılıyor.

Yıldıztepe Mahallesi’nde 34..9377 plakalı motosiklet sürücüsü 23 yaşındaki M.Y., kendisine 44..228 plakalı otonun çarptığını, kendisi düşerek yaralanırken, aracın durmayarak yoluna devam ettiğini polise bildirdi ve şikayetçi oldu. Polis sürücüyü belirlemeye çalışıyor.

Dilek yolu üzerinde devrilen motosikletin sürücüsü 22 yaşındaki M.D. ağır yaralandı ve TÖTM’ye kaldırıldı.

Ataköy Mahallesi’nde 49 yaşındaki H.O.G. yönetiminde bulunan 44..142 plakalı oto, yaya yürüyen Y.E. adlı kız çocuğa çarptı ve çocuk da park halinde olan 44..351 plakalı otoya çarparak yaralandı.

Eski belediye binası arkası Emekliler Çay Bahçesi yanında 75 yaşındaki Z.G. adlı şahıs, karşıdan karşıya geçmek isterken, motosikletin çarpması sonucu yaralandı. Motosikletin sürücüsünün belirlenmesine çalışıldığı bildirildi.

Çevreyolu’nda 30 yaşındaki A.T. yönetiminde bulunan oto Malatya Halı Saha civarında sürücü direksiyon hakimiyetini kaybedince sağ taraftaki bankete çarpıp takla attı. 20.15 sıralarındaki kazada otoda bulunan 34 yaşındaki A.B. adlı şahıs ile M.C.T. adlı kız çocuk yaralandı. Kaza yapan aracın sürücüsünün ehliyetsiz olduğu saptandı ve hakkında bu nedenle de işlem yapıldı.

Paşaköşkü’nde karşıdan karşıya geçmek isteyen 26 yaşındaki S.M. adlı bayan, bir aracın koluna çarpması ve tekerinin de ayağının üzerinden geçmesi sonucu yaralandı. Durumu fark etmeyen aracın sürücüsünün yoluna devam ettiği, plakanın da belirlenemediği bildirildi.

Atatürk Caddesi’nde 00.30 sıralarında 26 yaşındaki F.G.A. yönetiminde bulunan 01..257 plakalı oto, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çarptı. Kazada, araçta bulunan 27 yaşındaki B.Ö., 19 yaşındaki D.Ö. adlı şahıslar ile 22 yaşındaki G.G. adlı bayan ve E.N.K. adlı kız yaralandılar.

Dilek Yolu’nda 03.15 sıralarında 39 yaşındaki A.S. yönetiminde bulunan 44..752 plakalı oto, refüje çarptı. Sürücü ve araçta bulunan 47 yaşındaki A.Ö.’nün yaralandıkları bildirildi.

Çevreyolu’nda 23 yaşındaki C.İ. yönetiminde bulunan 44..214 plakalı oto, 33 yaşındaki G.U. adlı kadına çarparak yaralanmasına yol açtı.

Şifa Mahallesi’nde 01.00 sıralarında 23 yaşındaki E.S.’nin yönetiminde bulunan 23..519 plakalı otoyla giderken, yol kenarında park halinde olan 25 yaşındaki B.Ö.’ye ait 46..262 plakalı otoya çarptı. Kazada yaralanan sürücü E.S.’nin alkollü olduğu saptandı.

Koyunoğlu Mahallesi’nde 54 yaşındaki S.G. yönetiminde bulunan 44..363 plakalı otonun çarptığı 61 yaşındaki M.A. adlı yaya yaralandı.

İl merkezinde, 41 yaşındaki N.K. adlı bayan sürücünün yönetiminde bulunan 44..011 plakalı otoyla çarptığı M.B. adlı çocuk yaralandı.

Yakınca yolunda 40 yaşındaki V.Ö. yönetiminde olan 44..162 plakalı minibüs ile 36 yaşındaki E.Ö. yönetiminde bulunan 10..234 plakalı oto kavşakta çarpıştı, minibüs yolcularından 48 yaşındaki N.K. adlı kadın yaralandı.

Yeşilyurt yakınlarında 36 yaşındaki A.A. yönetiminde bulunan 44..178 plakalı otoya, 51 yaşındaki M.K.’nın yönetimindeki 44..375 plakalı oto arkadan çarptı. Kazada 40 yaşındaki A.K., 66 yaşındaki Ü.A. ile 34 yaşındaki E.A. yaralandılar.

Pütürge- Bayır köyü yakınlarında 38 yaşındaki S.K. yönetiminde bulunan 44..530 plakalı minibüs şarampola devrildi. Sürücü ile araçta bulunan 30 yaşındaki S.M. adlı şahıs yaralandı.

Doğanşehir-Erkenek beldesi Çamlıbel mevkiinde 55 yaşındaki Y.Ö. yönetiminde bulunan 01…60 plakalı oto, virajı alamayarak devrildi. Bu kazada da araç sürücüsü ile yolculardan 41 yaşındaki E.K., 68 yaşındaki K.K. ve 54 yaşındaki M.A.’nın yaralandıkları bildirildi.

Akçadağ Derinboğaz köyünden Malatya il merkezine gelmekte olan 36 yaşındaki E.B. yönetiminde bulunan 44..757 plakalı motosiklet ile Esenli Köyü civarında kaza yaptı. Çakıllı yolda devrilen motosikletin sürücüsü yaralandı.

Battalgazi Bahçelievler Mahallesi’nde A.S. yönetimindeki motosiklet ile 57 yaşındaki Y.D. yönetimindeki oto çarpıştı, iki sürücü yaralandı.

Darende Belediye Lojmanları önünde, 22 yaşındaki H.A. yönetiminde bulunan 01..396 plakalı otonun takla atıp, park halindeki 44..510 plakalı aracın üzerine düştüğü, kazada araçta bulunan 20 yaşındaki İ.İ. ile 19 yaşındaki O.A.’nın yaralandıkları bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız